Čovek zaposlen na parkingu izgubio kontrolu nad unikatnim LaFerrari modelom

Predavanje ključeva automobila momku koji radi na parkingu uvek sa sobom nosi određene rizike, tako da ljudi ponekada oklevaju i kada moraju da ostave svoje Renault modele vredne 10.000 evra...

U Monaku je pre izvesnog vremena jedan vlasnik unikatnog Ferrari LaFerrari modela doživeo neverovatan šok, saznavši iz prve ruke šta sve može poći po zlu u ovakvim slučajevima. Klip snimljen od strane jutjubera G-E Supercars predstavlja nam čoveka koji je radio na parkingu, prilikom preuzimanja ključeva višemilionskog hibridnog hiperautomobila.

U startu snimka sve deluje sasvim normalno i nakon nekog vremena provedenog u automobilu, čovek je na kraju iskočio iz njega. Možemo čuti da motor automobila još uvek radi i nekoliko milisekundi kasnije LaFerrari je počeo da ubrzava unapred. Momak na parkingu je u očaju pokušao da se vrati nazad u Ferrari i zakuca kočnicu, ali je to uspeo tek kada je on zakucao par skutera koji su bili parkirani nešto dalje ispred njega. Tokom ovog procesa automobil je gotovo udario čoveka koji je slikao sa trotoara.

Da stvari budu još gore momak zaposlen na parkingu je sve ovo izveo ispred vlasnika Ferrari modela, koga možemo čuti kako se dere: „Da li si ti je#?no glup“, pre nego što mu je naredio da izađe iz automobila.

Snimak kreiran od strane vozača modela sa Dubai registracijama odmah nakon ovog incidenta, potvrđuje da je superautomobil izbegao teža oštećenja, ali će i dalje zahtevati određene skupe popravke kako bi bio vraćen u prvobitno stanje. Najprimetnije su brojne ogrebotine koje mogu biti viđene na prednjem spliteru od ugljeničnih vlakana. Ogrebotine su vidljive i na prednjem braniku, uključujući i prostor suprotno od fara na vozačevoj strani.

Ne postoji previše LaFerrari modela na svetu ofarbanih u ovu posebnu nijansu plave boje, što ovaj incident čini još nesrećnijom situacijom po čoveka koji je trebalo da ga parkira.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group