Bivša zvezda Mančester Junajteda prodaje svoj Ferrari 360

Sportski Ferrari 360, koji se proizvodio od 2000. do 2005. godine, postao je jedan od najpoznatijih automobila, koji se ovih dana po standardima italijanskog brenda može kupiti relativno jeftino na sekundarnom tržištu.

Upravo takav primer se pojavio na sajtu PistonHeads, kome posebnu vrednost daje ne samo stanje, već i prvi vlasnik – poznati britanski fudbaler Dejvid Bekam. Prodavac sada traži 110.000 funti za ovaj Ferrari 360 Spider.

Ofaban u Nero crnu sa enterijerom Sabbia Sand Brown, kabriolet iz 2001. je kupio poznati sportista i vozio ga dok je igrao za Mančester Junajted. S obzirom na period u kojem je bivši as Mančester junajteda posedovao ovaj sportski automobil, više je nego razumljivo zašto je cena tako visoka. Bekam je ovaj luksuzni automobil držao u svojoj garaži od 2001. do 2003. pre nego što je prešao iz Mančester junajteda u Real Madrid.

Na odometru ovog sportskog automobila je samo 12.713 kilometara, što ga čini veoma atraktivnom ponudom s obzirom na ličnost vlasnika. Ferrari 360 Spider pokreće 3,6-litarski V8 motor od 400 konjskih snaga, koji je u ovom konkretnom primeru uparen sa Graziano 6-brzinskim F1 automatizovanim ručnim menjačem.

Kabriolet je opremljen točkovima BBS Challenge, sedištima od ugljeničnih vlakana, Challenge Stradale rešetkama na zadnjem delu karoserije i Tubi sportskim izduvnim sistemom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group