Gran Turismo 7 predstavlja svoj novi unikatni uvodni film

Gran Turismo 7 je zvanično izašao prošlog petka, ali ukoliko želite da vidite o čemu se radi premijerno je izbačen video koji sažeto predstavlja novo izdanje...

Video u trajanju od gotovo osam minuta, vodi nas na istorijsko putovanje kroz dugi niz godina automobilske industrije i proslavlja izbacivanje video igre na grandiozan način.

Svaki put kada novi Gran Turismo naslov stigne na tržište, on je uvek ispraćen otvarajućim video materijalom koji nas gotovo uvek može navesti da poželimo da izletimo na trkačku stazu i stisnemo gas do patosa. Za sve obožavaoce ovog naslova, samo slušanje muzike dovoljno je kako bi im pokrenulo motore. Međutim, ni jedan od naslova do sada nije bio ambiciozan kao sedmo izdanje legendarnog serijala.  

U prvim kadrovima promotivnog filma, nalazi se prvi motorizovani automobil ikada kreiran, Benz Patent Motor Car. Zapravo, najmanje čitav prvi minut posvećen je isticanju rane faze u istoriji automobilske industrije. Neki od najranijih Michelin marketinških materijala takođe su uključeni u video poznate franšize.

Ostali bitni momenti i ljudi iz istorije takođe uključuju i Braću Rajt, Alberta Ajnštajna, Elvisa, sletanje na Mesec, pa čak i nesreću broda Titanik. Važno je navesti da se ova video igra zasniva na trkanju, ali je potpuno jasno da je njen razvojni tim želeo da igrači cene i razumeju na koji su način automobili nastali.

Baš kao i u svim prethodnim Gran Turismo trkačkim naslovima, proizvodni procesi zauzimaju centralno mesto u više navrata. Čitava stvar dolazi do izražaja kada vidimo na koji način Porsche Taycan dobija svoju bateriju i vešanje. To je momenat kada se odvija još jedna popularna GT tradicija stupa na scenu u vidu promena sa jedne teme na drugu.

Taycan se zatim pretvara u model iz video igrice, sa čime virtuelna sekcija premijernog filma počinje, ispraćena adekvatnim video zapisom i veličanstvenim kadrovima 4K trkanja, koji se smenjuju jedan za drugim.

Tu je i nekoliko novih klipova koje obožavaoci nisu imali priliku da vide pre, dok je takođe poznato i da su vremenski uslovi sada daleko uticajniji i da površine na kojima se trke odvijaju deluju daleko življe i realističnije od onih u prthodnim naslovima. Sudari automobila i izletanja sa staza u prašinu ili travu, zajedno sa prelaženjem preko neravnog asfalta, deluju neverovatno prirodno i realistično, takođe.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group