Vozač Corvette nestao nakon što dao gas do daske izbegavajući policiju u poteri u Los Anđelesu

Nakon vožnje auto-putem brzinama većim od 250 kilometara na čas, Corvette je nestala u centru Los Anđelesa...

Kalifornijska policija izgubila je trag plavoj Chevrolet Corvette C7 koju su jurili kasno u četvrtak, 22. februara. Vozač ovog modela opasno je manevrisao kroz saobraćaj pre nego što je ušao u centar Los Anđelesa, možda se skrivajući u podzemnoj garaži.

Brza potera počela je u Pomoni nakon što policija tvrdi da vozač nije poslušao naredbu za zaustavljanje. Pokušavali su da zaustave automobil zbog sumnje u prekršaj, a izveštaji ukazuju da vozilo, identifikovano kao 2019. Corvette, nije imalo registarske tablice.

Vozač je policiju odveo na poteru kroz dolinu San Gabriel na auto-putu I-210. Prema NBC direktnom prenosu potere, vozač je dostigao brzine od oko 257 km/h, dok ga je helikopter budno pratio.

Konačno, Corvette je prešla na auto-put 605 i krenula ka Los Anđelesu. Dok je bio na auto-putu, automobil se provlačio kroz saobraćaj, prolazio kroz razdvajanja i gotovo udarao u druge, nevine vozače na putu.

Kada je stigao do Los Anđelesa, vozač je izašao sa auto-puta i krenuo ka površinskim ulicama prema centru grada. Visoke zgrade pomogle su vozaču da izbegne vidokrug policijskih helikoptera, primoravajući policijska vozila da pokušaju da ga prate.

Policija je na kraju izgubila automobil iz vida i rekla da veruje da bi vozilo moglo biti parkirano u podzemnoj garaži. Do sada, ni LAPD ni Kalifornijska auto-patrola nisu pružili informacije o statusu vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group