Dostavljač preživeo katastrofalni sudar sa vozom

Koliko god da se ističe važnost opreznog prolaska preko pruge, izgleda da to nije bilo dovoljno, kao što svedoči ova stravična nesreća.

2021. godine, Amazonov vozač čudom je preživeo stravični sudar sa vozom u Viskonsinu koji je prepolovio njegov dostavni kombi, a sada je isplivao novi snimak ovog incidenta, snimljen kamerom unutar vozačke kabine.

Novi video snimak stravičnog sudara, koji je rezultirao Amtrak vozom koji se probija kroz kombi za dostavu, a ipak čudom ostavlja vozača gotovo nepovređenog, pojavio se na internetu. Iako se nesreća dogodila još 2021. godine, ovo je prvi put da je video snimak iz kabine kombija podeljen s javnošću.

Nesreća se dogodila u Iksioniji blizu Milvokija, a vozač (koji je čudom preživeo sa samo manjim povredama) se zove Aleksandar Evans. Kao što možete videti na snimku sa kamere u vozilu, put koji se približava železničkim šinama paralelno ide uz njih pre nego što skreće levo preko pruge koja nema obeležja, svetla ili barijere.

Evansa možemo videti kako pogledom preko svojeg levog ramena proverava šta se dešava na pruzi, ali ne primećuje nadolazeći voz pre nego što pređe preko šina. Govoreći za WISN neposredno nakon nesreće 2021. godine, vozač Amazona otkrio je da je gluv na levom uhu, što je umanjilo zvuk voza i njegovu glasnu sirenu. Iako je konačno čuo voz, bilo je kasno.

„Bukvalno, to je bilo kao jedan dugi zvuk, sirena voza, i stisnuo sam gas, pokušavajući da prođem. Nisam znao koliko daleko ću se odmaknuti od njega“, rekao je Evans tada za WISN.

Kao što već znamo, na svu sreću njegov kombi je prošao dovoljno daleko da voz ne probije prednja sedišta, što se ne može reći za prtljažni prostor. Kao što možete videti na TMZ video snimku, sudar razara sve iza Evansa, ostavljajući ga da sedi nekoliko centimetara od voza koji je još uvek jurio pored.

Upitan kako se osećao tokom sudara, rekao je: „Samo vazduh i pritisak. Osetio sam vazdušne jastuke. Iskreno, nisam znao šta da osećam“. Priznao je da nije mogao da veruje da je preživeo. Čak i dok voz tutnji pored njega na snimku, možete videti Evansa kako klima glavom u neverici.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group