McLaren Senna uleteo u Lexus salon nakon pravljenja „krofni”

Izgleda da je neko zaboravio da spomene upozorenje na pravljenje „krofni” na brošuri za McLaren Sennu...

Očigledno, vlasništvo nad superautomobilom ne dolazi automatski sa besplatnim kursom odgovorne vožnje. Pogledajte nedavni incident u Los Anđelesu, gde je vozač uspeo da transformiše poseban zeleni McLaren Senna u savremenu umetničku skulpturu nakon nekih, ahem, zaista impresivnih prikaza delinkvencije na javnim putevima.

Video koji kruži društvenim mrežama, uključujući Reddit, pokazuje vozača McLaren modela sa upitnim rasuđivanjem. Snimak prikazuje ovu posebnu zver kako naglo staje usred puta, ne zbog panoramskog pogleda, već zbog takozvanog potpisivanja. Dim se diže sa guma dok vozač snažno ubrzava, proizvodeći simfoniju zabeleženu od strane korisnika pametnih telefona. Ali grandiozno finale dolazi nekoliko trenutaka kasnije, kada vozač izgubi kontrolu i McLaren pronalazi svoj novi dom: nemilosrdni beton.

Incident se dogodio u nedelju popodne na Ventura bulevaru u Vudland Hillsu u Kaliforniji. Srećom, nije bilo prijavljenih povreda jer je trotoar bio prazan u vreme nesreće, a saobraćaj je bio relativno lak.

Senna model se sudario sa zidovima prodavnice Lexus brenda, pored parkiranog Toyota Camry automobila. Prednji poklopac motora je potpuno uništen, a čini se da je superautomobil pretrpeo značajnu štetu na karbonskoj šasiji i prednjem vešanju. Iako McLaren obično uspeva da popravi modele ove klase, račun će svakako biti ogroman za osiguravajuću kompaniju.

Identitet vozača i vlasnika automobila još nije potvrđen u ovom trenutku. Međutim, kako je primetio Motor1, korisnik koji je postavio video na Reddit, "slattdemon99", sugerisao je u komentarima da uništeni McLaren pripada poznatom automobilskom „influenseru” Edmondu Mondiju, YouTuberu, preduzetniku i trkaču.

Mondi je nedavno nabavio posebni Senna model nazvanu "Project Kilo II", koji je pokazao svojim pratiocima na Instagramu. Ovaj Senna model se ističe iz nekoliko razloga. Ima fabrički ugrađene karbonske točkove od MSO, opciju koja košta 152.000 dolara. Takođe, poseduje posebnost da bude prvi primerak Senna koji je stigao u SAD i jedini sa kombinacijom zelene spoljašnjosti i saddle enterijera. Drugi jedinstveni personalizovani dodaci uključuju zlatnu zaštitu izduvnog sistema i Kiwi logo na bočnim pragovima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group