Urnebesno smešna potera sa jednom konjskom snagom

Konjička policija u Albukerkiju uhvatila je osumljičenog za krađu u prodavnici, koji se suočava sa višestrukim optužbama za krađu imovine vredne preko 200 dolara.

Tridesetogodišnji muškarac za kojim je policija tragala, navodno je ukrao robu iz lokalne drogerije. Kada su vlasti dobile informaciju o krađi, konjička jedinica je već bila u blizini, dok nam snimak jednog od jahača prikazuje njihov dolazak na mesto događaja i komunikaciju sa zaposlenima.

Kada su zaposleni pokazali osumljičenog, on je po svemu sudeći odmah počeo da beži od policije, koja ga je više puta zamolila da se zaustavi. Osumljičeni je uspeo da izgovori da nije kriv za krađu, dok se potera odvijala onako kako biste i zamislili.

Policija ga je stigla za čas, uprkos tome što je osumljičeni pokušao da beži kroz gust saobraćaj. Trojica policijaca su ga okružila i privela, pri čemu su njegovoj glavnoj optužbi dodali i izbegavanje policije i posedovanje opreme za konzumaciju narkotika.

Inače, ovo nije jedina potera konjičke policije u Albukerkiju, budući da su prošle godine morali da privedu i uhapse čoveka koji je udario konja na kojem je policajac patrolirao. Pored toga, policija je sve potencijale begunce od zakona upozorila da će, ukoliko budu pokušali da im pobegnu, otići u zatvor umorni.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group