Žena vozi BMW pravo u okean kako bi pobegla od policije

Jedna gospođa odlučila je da proveri da li njen automobil može da se kreće po površini vode ili okeanskom dnu, kada ga je odvezla direktno u okean kako bi pokušala da pobegne od policije...

Takođe je imala dva psa na zadnjem sedištu koji su, srećom, izašli bez problema, što nije bio slučaj sa njom. Žena je u pritvoru nakon što je predvodila policijsku poteru koja je završila u Tihom okeanu blizu Venis Biča. Poteru je započela gotovo 50 kilometara dalje zbog onoga što je u početku bilo prekoračenje brzine. Haos je izazvao nevericu kod prolaznika koji su pokušavali da uteše dva uplašena psića koja su bila u brzom BMW modelu.

Prema L.A. Tajmsu, policija je pokušala da zaustavi BMW X3 prve generacije oko 23:21 u subotu uveče. Gospođa za volanom, locirana blizu Templ Siti Bulevara u trenutku inicijalnog kontakta, odbila je da stane i umesto toga počela je da beži. Nije jasno kada je tačno udarila u vodu, ali ta lokacija je otprilike 45 kilometara ili oko 40 minuta udaljena od Venis Biča.

Na kraju, sam Tiha okean je zaustavio njen pokušaj bega. Video snimak sa lokalnog mola prikazuje je kako udara u vodu gde je jedna loša odluka pokrenula drugu. Očigledno je pokušala da pliva do slobode kada se našla u vodi. Ni to, međutim, nije išlo po planu i vlasti su brzo reagovale i helikopterom i policijskim čamcem kako bi je izvukli iz vode.

Na sreću, dva bostonska terijera koja su bila na zadnjem sedištu BMW SUV modela preživela su bez problema. Jedan je izašao iz automobila pre nego što se zaustavio u talasima, a drugog je spasao čovek na licu mesta.

Prema više izvora, psi su sada bezbedni i zdravi u lokalnom skloništu za životinje. Nema sumnje, medijska pažnja oko ove priče će im pomoći da veoma brzo pronađu svoj novi dom. Žena, međutim, verovatno nema tako ružičastu perspektivu.

Jedan izveštaj DailyMail portala navodi da se suočava sa optužbama za izbegavanje policije i zlostavljanje životinja. S obzirom na to da je sve počelo sa onim što je navodno bilo prekoračenje brzine, verovatno se suočava sa jednom ili dve povezane optužbe te prirode. BMW u pitanju je odvučen sa mesta događaja traktorom.

U ovom trenutku nije jasno zašto je žena pobegla od saobraćajne kontrole, zašto je mislila da je vožnja u okean pravi potez, i kako tačno je planirala da pliva do slobode. Policija još uvek nije objavila nikakve informacije o tome ko je ona ili koje okolnosti su dovelе do njenih odluka.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group