Specijalni Ferrari Roma koji dokazuje da braon boja može izgledati odlično

Više slika

Više slika

U većini slučajeva, braon boja nije nešto što izgleda dobro na eksterijerima modernih automobila...

Braon boja se vezuje za neke stvari koje izlaze na drugu stranu međutim, ovaj posebni Ferrari Roma nedavno je prošao kroz Tailor Made program, koji je predstavio pravu nijansu ove boje koja može ići uz ovaj italijanski superautomobil.

Fotografije ovog posebnog Ferrari Roma modela nedavno su podeljene putem Twitter platforme i iako nije poznato zvanično ime ove boje, možemo videti da je bazirana na tonovima bakra, osiguravajući da bude što dalje od normalne g!$#o braon nijanse. Zaista, pod određenim uglom i pravim svetlom deluje kao da se radi o zlatnoj nijansi, koja verujemo blista još više na sunčevoj svetlosti.

Vlasnik ovog Roma modela takođe je zahtevao od proizvođača brojne posebne detalje u enterijeru svog modela, od kojih su najprimetniji svetlo narandžasti akcenti postavljeni širom centralne konzole, transmisionog tunela, kontrolne table i panela vrata.

Ferrari je predstavio svoj Roma model pre tri godine sa dramatično drugačnijim dizajnom od svih ostalih modela brenda sa motorom sa prednje strane koji su došli pre njega. Enterijer je takođe bio drugačiji od svega u to vreme zahvaljujući upravljaču sa heptičkim kontrolama, vertikalnim ekranom informativno zabavnog sistema od 8,4 inča i masivnom šesnaestoinčnom digitalnom instrument tablom.

Naravno, najistaknutiji detalj Ferrari Roma modela jeste njegov agregat, koji dolazi u formi 3,9 litara velikog V8 modela duplog turbo punjenja, dobrog za 612 ks i 760 Nm obrtnog momenta. Ovaj V8 poseduje ravno vratilo i jednodelnu izduvnu granu sa podjednako dugačkim cevima dizajniranim radi redukovanja gubitaka u turbo-punjaču. Uparen sa ovim agregatom stiže osmostepeni menjač duplog kvačila koji svu snagu šalje na zadnju osovinu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group