Heritage Customs predstavlja Land Rover Defender Convertible od 92.000 dolara

Više slika

Više slika

Ovaj Defender Valiance Convertible je konstruisan prema tačnim specifikacijama vlasnika i odmah se ističe zahvaljujući Sunbeam Yellow boji…

Svetao ton na terenskim vozilima kao što su Land Rover modeli nije posebno čest, osim ako ne govorimo o Jeep Wrangleru, ali moramo priznati da ova žuta boja na Defenderu izgleda posebno lepo.

Različiti drugi elementi karoserije su crni, poput prednjeg i zadnjeg branika, kao i bočnih pragova. Tu je i crni roll cage skrivena ispod elektronski sklopivog platnenog krova. Ova Heritage Customs kreacija takođe počiva na novim sportskim točkovima srebrne završnice, a brojni bi bili opravdano iznenađeni činjenicom da je ovo zvanični projekat od strane samog Land Rover brenda.

Dosta promena je napravljeno i u kabini Defendera Valiance Convertible. Sva tri prednja sedišta obložena su štepanom crnom kožom sa kontrastnim šavovima u žutoj boji, dajući kabini izuzetni premijum osećaj. Konstrukcija karoserije takođe je obuhvatila crnu kožu sa žutim šavovima na instrument tabli, volanu i panelima vrata. Takođe je instaliran istaknuti aluminijumski ukras na instrument tabli.

Heritage Customs planira da napravi pet primeraka svog Defendera 90 sa platnenim krovom, a cene za konverziju počinju od oko 85.000 evra (92.000 dolara), bez cene donorskog vozila. Platneni krov može biti završen u raznim bojama i nijansama, a prošlogodišnji zeleni primerak imao je krov boje kože, pružajući mu jedinstven i premijum izgled. Zanimljivo je da ovaj proizvođač karoserija ne nudi nikakve modifikacije na pogonskom sklopu Defendera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group