Neverovatni BMW M 3 sa Lamborghini vratima

Više slika

Više slika

E30 generacija serije 3 kompanije BMW poseduje mnogo ljubitelja širom sveta, od kojih mnogi baš njega vide kao pravi kolekcionarski primerak...

Ali ne i ovaj vlasnik, koji je video 325i kabriolet iz 1989. godine, kao prazno platno za nešto što se može opisati samo kao kič tvorevinu prepunu referenci iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Ovaj model sadrži makaze vrata u Lamborghini stilu, bočne pragove sa modela Ferrari Testarossa, opremu namenjenu zadnjem delu u Koensieg stilu, duboke prednje i suludo duboke zadnje felne i obilje tehnologija sa kraja devedesetih godina, kao što su LCS monitori ugrađeni u naslone za glavu.

Vlasnik ovog neverovatnog automobila najbolje ostavlja za kraj, a to je da bavarski Frankenštajn ispod haube poseduje izvorni BMW M3 E36 motor sa šest cilindara u liniji. Vlasnik takođe tvrdi da je njegov mezimac u savršenoj kondiciji sa nešto više od 120.000 pređenih kilometara na odometru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group