Bentley Europe predstavlja ekskluzivne pakete stilizovanja za Bentayga inspirisane Majkom Prirodom

Više slika

Više slika

Bentley Europe lansira niz ekskluzivnih paketa stilizovanja "Curated by Mulliner" za Bentley Bentayga S modele namenjene kupcima u Evropi...

Četiri upečatljive teme inspirisane su bojama cvetova iz prirodnog sveta, pri čemu svaka odražava izvanrednu paletu boja Majke Prirode. Elegantni i rafinirani, svaki paket unutrašnjeg stilizovanja može se dodatno poboljšati odgovarajućim paketom spoljašnjeg stilizovanja, slaveći rastući trend personalizacije među Bentley kupcima.

Kreirani od strane Mulliner dizajnerskog tima, dugogodišnje interne divizije za karoserije Bentley brenda, ovi personalizovani paketi nude kupcima jedinstvenu priliku da dodaju sopstveni stil i kreativnost savremenom dizajnu orijentisanom ka performansama Bentayga S. Dostupnost "Curated by Mulliner" paketa podudara se sa nizom tehnoloških unapređenja i funkcija pomoći vozaču, dodatno poboljšavajući sposobnosti Bentley luksuznog i snažnog SUV modela.

U odgovoru na zahteve Bentley klijenata za dodatnu personalizaciju, paketi stilizovanja "Curated by Mulliner" dodaju suptilne akcentne boje, sve inspirisane prirodom. Dizajnerski tim Mulliner veruje da će pažljivo odabrane prirodne nijanse cvetova proširiti privlačnost ovih popularnih modela. Magenta je inspirisana ljubičastim bojama božura koje simbolizuju čast i poštovanje, luksuz, dostojanstvo i moć; Glacier Blue ledenoplavim bojama dalija koje se često povezuju s mirom i elegancijom; Azimuth Blue plavim bojama hortenzija koje simboliziraju smirenost i spokojstvo; i Cherry Blossom cvetanjem trešnjinog drveta u Japanu, simbolom proleća i obnove.

Svaka od ove četiri akcentne boje sa ukusom ističe ključne elemente raskošne kabine Bentayga S. To uključuje kontrastne elemente volana i ručicu menjača, osvetljavajuće lampe dobrodošlice "Curated by Mulliner", akcentnu kožu na sedištima i Mulliner duboke prostirke sa kontrastnom mikro-ivicom. Paketi unutrašnjeg stilizovanja moraju biti upareni sa specifikacijom ambijentalnog osvetljenja, LED lampama dobrodošlice i sportskim pedalama, dok spoljašnji paketi moraju biti odabrani sa zadnjim akustičnim privatnim staklom, 22-inčnim S direkcionim točkovima obojenim u crno, plus samonivelirajućim oznakama na točkovima, kako bi Bentayga S izgledao zadivljujuće.

Ekskluzivni paketi stilizovanja "Curated by Mulliner" nude kupcima priliku da ostave svoj pečat individualnosti na najprodavanijem Bentayga modelu, trend koji je dugo popularan među Bentley kupcima. Pored četiri izvanredna paketa unutrašnjeg stilizovanja, moguće je odabrati i odgovarajući paket eksterijera. Ovo proširuje izabranu temu boja sa suptilnim akcentnim linijama na spoljnim ogledalima, kao i na body kitu koji dodaje dodatnu individualnost dizajnu Bentayga modela.

Paketi stilizovanja dolaze u skladu sa glavnim tehnološkim unapređenjima i funkcijama pomoći vozaču na svim Bentayga S modelima. Nove inovativne funkcije komfora sedišta uključuju Postural Adjust i Seat Auto Climate za poboljšanje dobrobiti; i unapređeni sistem klimatizacije automatski aktivira „režim recirkulacije“ kada je potrebno, koristeći podatke sa mape za detekciju tunela gde se očekuju viši nivoi zagađenja.

Novi instrument panel vozača nudi vizualizaciju puta u realnom vremenu i 3D prikaz objekata; unapređene funkcije pomoći vozaču uključuju Intelligent Park Assist, daljinsko parkiranje preko My Bentley aplikacije, 3D Surround View i Emergency Assist; dok je tepih kabine sada napravljen od materijala koji nije samo luksuzan na dodir, već i dizajniran da doprinese ukupnom osećaju ekskluziviteta i udobnosti unutrašnjeg prostora Bentayga S.

Bentley je sa paketima "Curated by Mulliner" za Bentayga S jasno stavio akcenat na personalizaciju, omogućavajući kupcima da dodaju lični pečat svo jim vozilima kroz paletu inspirisanu prirodom. Izbor boja i detalja nije samo estetski prijatan, već nosi i simbolične vrednosti, pozivajući vlasnike da izraze svoje vrednosti i stil kroz svoj automobil.

Osim unapređenja u stilu i personalizaciji, Bentayga S je opremljen najnovijom tehnologijom i funkcijama koje poboljšavaju iskustvo vožnje i komfort. Sve ovo dolazi uz poznati Bentley kvalitet izrade i luksuz koji se očekuje od jednog od vodećih proizvođača luksuznih automobila na svetu.

Sa paketima stilizovanja "Curated by Mulliner", Bentley Bentayga S nije samo izraz vrhunskih performansi i luksuza, već i platforma za lični izraz i konekciju sa prirodom, što dodatno potvrđuje Bentley posvećenost inovacijama i zadovoljstvu svojih kupaca.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group