Najluđi Mansory Lamborghini Urus izgleda kao poseban model za LA Lejkerse

Tuner je takođe pojačao 4.0-litarski twin-turbo V8 motor ovog SUV modela, pa on sada proizvodi impresivnih 900 ks...

Mansory, tuner koji nikada nije suptilan, ponovo je pomerio granice svojim najnovijim spektaklom, Lamborghini Urus Venatus S. Sa samo 9 jedinica dostupnih, ovaj model podiže već ekstremni Urus na nove visine, ostavljajući standardni SUV malo običnim u poređenju.

Vizuelne promene napravljene na Urusu su hrabre, najblaže rečeno. Prednjim delom automobila dominira mnoštvo delova od kovanog karbonskog vlakna, počevši od temeljno redizajniranog prednjeg branika sa još više otvora i rešetki nego što ima normalni Urus. Mansory je takođe napravio par LED dnevnih svetala sličnih obliku onima na Lamborghini Revuelto, iako mnogo manjih.

Kovano karbonsko vlakno se proteže duž cele haube super SUV i upotpunjeno je otvorima od istog materijala na prednjim blatobranima. Ovaj lagani materijal se zatim proteže duž krova i retrovizora. Ostali delovi od kovanog karbonskog vlakna uključuju bočne pragove, par zadnjih spojlera, zadnji difuzor i zadnje blatobrane.

Spoljašnje promene kompletira set crnih felni i obloga sa crnom završnicom duž gornje polovine Lamboa koja zatim prelazi u nijansu ljubičaste.

Enterijer je takođe redizajniran i učiniće bilo kog navijača Los Anđeles Lejkersa ponosnim. Vozačko sedište je ukrašeno ljubičastom kožom sa žutim prugama dok je prednje putničko sedište obloženo žutom kožom sa ljubičastom trakom. Dvoslojna ljubičasta i kožna sedišta takođe se nalaze i na zadnjim sedištima. Mansory je takođe obložio volan, bočne panele, centralnu konzolu i podne prostirke žutom kožom dodajući istovremeno neke dodatne akcente od kovanog karbonskog vlakna.

Poseban znak koji označava ovaj kao model kao drugu od 9 jedinica koje Mansory planira da proizvede zaključuje sve navedene promene.

Kao i obični Urus, Venatus S pokreće 4.0-litarski twin-turbo V8 motor, ali je ovaj pogonski sistem nadograđen kako bi sada isporučivao 900 ks i 1.100 Nm obrtnog momenta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group