Ljubičasti BMW 5 E28 sa 500 ks i akcentima od zlata

U svetu specijalno tjuniranih BMW 5 modela E28 generacije, potpuno je nemoguće naići na ovoliko unikatan automobil kao što je primerak koji vam danas ovde predstavljamo...

Ovaj posebni E28 predstavlja M535i jedinicu eksteznivno modifikovanu od strane jednog Britanca. Ova mašina nije prošla samo kroz iscrpni projekat vizuelnog tjuniranja, već je takođe, dobila i poseban tretman agregata, što je osiguralo da ne postane predivan primerak samo za oči, već i za vožnju.

Ono što automatski izdvaja ovaj model od svih ostalih na svetu jeste unikatna Amethyst nijansa ljubičaste boje koja krasi njegov eksterijer. Predivna petica postalvjena je na crne petokrake točkove hromiranih oboda. On takođe poseduje i nešto šire rubove koji se fantastično uklapaju sa ostatkom karoserije, dok su brojni delovi eksterijerne opreme obloženi dvadesetčetvorokaratnim zlatom, uključujući i prednju masku.

Međutim, motorni prostor ovog modela verovatno donosi najveće iznenađenje, jer se u njemu i dalje nalazi BMW jedinica, ali je ona ekstenzivno tjunirana i dodat joj je masivni turbo-punjač. Motor poseduje specijalno kreirane usisnike vazduha i brojne komponente koje su takođe obložene zlatom od dvadeset i četiri karata, uključujući turbinu, potporni štap i gotovo sve cevi. Kao da sve ovo nije bilo dovoljno, vlasnik je svoj BMW opremio nitro sistemom i planira dodavanje druge turbine u skorijoj budućnosti.

Brojne druge modifikacije takođe su izvršene na ovom automobilu, na primer, on je dobio sistem vazdušnog vešanja koji je morao biti specijalno prilagođen kako bi odgovarao E28 seriji. Enterijer je takođe izmenjen sa zaštitnim kavezom, trkačkim pojasevima i obiljem ljubičastih akcenata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group