Mercedes 300 SL

Atelier Valdeig je kompletno preradio šasiju modela Mercedes-Benz 300 SL Roadster, dajući mu elegantnu belu boju...

Model 300 SL pruža mogućnost da stanu veći točkovi za Roadster zahvaljujući novim blatobranima koji su znatno širi u poređenju sa standardnim modelom. Sa 16-inčnom Revolution felnama, biće veoma upadljiv na putevima. Postoji takođe mogućnost da se montiraju i druge vrste felni. Takođe, da bi bio što elegantniji, originalna ispupčenja preko lukova točkova su uklonjena.

Postoje dve verzije farova koje su raspoložive, originalnalni uspravni farovi ili okrugli iz Gullwing modela. Takođe možete dobiti različita zadnja svetla i izduvne cevi.

Modifikacije motora nisu navedene, ali kao podsetnik, model 300 SL Roadster ima 3-litarski šest-cilindrični motor, koji isporučuje 212 KS i 274 Nm obrtnog momenta. Automobil 300 SL je prvi model čiji je motor ubrizgavao gorivo direktno u cilindre, što je omogućavalo modelu da postigne maksimalnu brzinu od 260 km / h. Ta činjenica ga je činila najbržim serijskim automobilom svog vremena.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group