Sajam u Frankfurt najbolji ove godine?

Svake godine, automobilska industrija očekuje sajmove u Parizu, Ženevi, Frankfurtu i Detroitu, kao i mnogo manjih, lokalnijih događaja, kako bi po prvi put videli neke od noviteta...

 

Za sada, 2015 je počela burno sa sajmom u Detroitu. Videli smo automobile kao što su Audi Q7, BMW X6 M, Caddilac CTS-V, Chevy Volt, Lexus GS-F, Mercedes-Benz GLE Coupe, Ford GT, Acura NSX i Mustang GT350R, pored još nekoliko manje značajnih premijera. 

Ženeva nam stiže za manje od mesec dana, ali prema Auto Motor und Sport magazinu, više bismo trebali da se radujemo onome što će se desiti na sajmu u Frankfurtu u septembru. 

Postoje velike šanse da će IAA 2015 biti ne samo najuzbudljiviji sajam ove godine, već i u nekoliko poslednjih godina. Postavka koju smo videli u Detroitu bi mogla da se pokaže kao "dosadna" kada se uporedi sa onom koja dolazi u Frankfurt. 

Evo kratke liste šta možemo da očekujemo na tom događaju: Mercedes-Benz C-Coupe, novi Audi A4, novi BMW 7 Series, novi Opel Astra, Mercedes-Benz GLE , novi Volkswagen Tiguan, Bentley Bentayga, Mercedes-Benz S-Class Cabrio, Mercedes-Benz A-Class facelift, novi Audi R8, Maserati Levante (SUV), McLaren P13, BMW X4 M40i, Infiniti Q30, Lamborghini Huracan Spyder i Porsche 911 facelift.

Ovo je verovatno najuzbudljivija lista koju ste do sada imali priliku da vidite na jednom sajmu. U pitanju su neki od najboljih i najuspešnijih modela u svojim segmentima. Naravno, još uvek nije 100% sigurno da će se svi ovi modeli pojaviti u septembru, ali šanse su velike. Većina ovih modela ne može da čeka do 2016.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group