Štand kineskog proizvođača izgoreo u plamenu

Više slika

Više slika

Guangzhou Auto Show sajam automobila imao je prilično buran start jer je jedan koncept zahvatio plamen nasred izložbenog prostora...

Detalji ovog incidenta prilično su oskudni međutim, lokalna društvena mreža Weibo ispunjena je fotografijama i snimcima požara na štandu IAT brenda, na kome je uništen futuristički koncept nalik hečbeku.

Sudeći prema Sino-Singapore Jingwei mreži, IAT Automotive kompanija iznela je zvaničnu izjavu putem WeChat-a navodeći da je tokom konstruisanja njihov štand zahvatila vatra. Kineski proizvođač dodaje da je razlog požara i dalje nepoznat, ali da je on uspešno ugašen i da niko nije povređen. IAT se izvinjava svim ostalim učesnicima i izlagačima, tvrdeći da aktivno sarađuje sa organizatorom Guangzhou Auto Show događaja kako bi se sprovela temeljna istraga i pronašao uzrok požara.

Bilo kako bilo, za sada nije potpuno jasno da li je koncept ove kompanije zapravo izazvao požar, ili je on startovao negde drugde i proširio se na vozilo. Međutim, istraga će se najverovatnije fokusrati na vozilo, jer ono može biti jedini potencijalni izvor ukoliko radnici tokom sastavljanja konstrukcije nisu koristili otvoreni plamen.

Uprkos haosu koji je nastao, deluje da će sve biti u redu po pitanju izložbenog dela kompanija IAT, čiji je štand vrlo brzo popravljen baš kao što su brojni korisnici već i dokazali putem ove kineske društvene mreže, tako da više nema nikakvih naznaka da se tu nekada dogodilo nešto slično.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group