Genesis GV80 Coupe Concept izgleda savršeno na sajmu automobila u Njujorku

Ono što vidite u našoj galeriji jeste novi Genesis GV80 Coupe Concept model predstavljen na njujorškom događaju, koji stiže kao predznak onoga što kupce očekuje u proizvodnoj verziji koja je već testirana u prethodnih nekoliko meseci...

Prvi put izložen u Genesis House New York predstavništvu, GV80 Coupe koncept predstavlja krosover četvorosed koji inspiraciju za svoj dizajn duguje prošlogodišnjem X Speedium Coupe konceptu. Kao takav, on spaja stilske elemente postojeće GV80 linije sa onim daleko dinamičnijim modela X Speedium. Korejski proizvođač automobila potvrdio je da novi koncept naglašava nameru stvaranja emotivno ispunjenih, performansama orijentisanih modela i pruža uvid u buduće Genesis programe.

Prednji deo GV80 Coupe koncepta sastavljen je od postojećih GV80 obrisa, sa sličnim LED farovima i novom MLA tehnologijom. Pored toga, prednji deo poseduje daleko agresivnije usisnike vazduha sa crnim okruženjima, dok gledano sa strane, redizajnirana krovna linija predstavlja najupadljiviji detalj. Koncept takođe poseduje i horizontalnu LED skretnu signalizaciju na prednjim krilima, značajno niže smeštenu nego što je slučaj na GV80 modelima.

Zadnji deo automobila definitivno predstavlja zvezdu čitavog dizajna, sa LED trakom u punoj širini baš kao i na X Speedium modelu, zajedno sa spojlerom montiranim na poklopcu gepeka, sa suptilnom lajsnom koja se proteže sa krova. Svetla nijansa narandžaste boje, nazvane Magma, takođe ističe koncept na fantastičan način.

Kompanija Genesis tokom kreiranja ovog Coupe koncepta takođe je kreirala značajne promene na enterijeru GV80 modela. Na primer, tu je redizajnirani trokraki upravljač i gotovo sve površine sada su prekrivene crnom napa i prevrnutom kožom sa narandžastim šavovima i akcentima u vidu ugljeničnih vlakana. Novi SUV takođe je prekomponovan u četvorosed i sada poseduje četiri sportske kadice sa karbonskim finišima naslona u istoj nijansi narandžaste koju vidimo na eksterijeru. Iza sedišta u zadnjem redu nalazi se i veliki podupirač.

Novi proizvodni model baziran na ovom GV80 Concept automobilu sada je premijerno predstavljen tokom  New York Auto Show sajma automobila koji je u toku i na tržište će stići tokom sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group