Kompanija Subaru priprema široku paletu ponude za novi sajam automobila u Japanu

Kompanija Subaru pripremila je nekoliko modela za 2023 Tokyo Auto Salon sajam automobila, sa prototipom novog Impreza modela opremljenog STI paketom kao najistaknutijim od svih i ispraćenim tjuniranom STI Sport serijom, koja će biti ponuđena u ograničenom izdanju, i Crosstrek Boost Gear konceptom...

Startujući sa sportskim Subaru Levorg modelom, koji je zapravo jedini predstavljen usamljenom fotografijom, bitno je napomenuti da se ovde radi o automobilu baziranom na Levorg STI Sport R EX seriji proizvodnih specifikacija, koji stiže sa brojnim modifikacijama fokusiranim na popravljanje vožnje i upravljanja. Subaru planira da ponudi ovaj model u Japanu kao ograničeni proizvodni specijal, postavljen na vrhu Levorg opsega.

Šesta generacija Subaru Impreza modela predstavljena je već na ovogodišnjem LA Auto Show sajmu prošlog novembra, ali je sada pretvorena u JDM specijal, sa volanom sa desne strane, koji će svoj debi imati u Tokiju. Pored regularnih paketa ponude, Subaru će takođe predstaviti i prototip Impreza modela sa STI delovima, koji se trenutno nalaze u razvojnoj fazi. Za ovaj model se predviđa da će biti pretpremijera onoga što će očekivati Japance u predstojećem sportskom paketu za ovaj kompakt model.

Novi Subaru Crosstrek, avanturistički krosover i blizanac Impreza serije, takođe će biti prisutan na tokijskom sajmu u formi Boost Gear Concept automobila. Kompanija sugeriše da će ova mašina stići sa obiljem trikova i svima avanturističkog duha omogućiti još veće uživanje u aktivnom životu. Deluje kao da će Crosstrek biti opciono opremljen aksesoarima koji su nedavno najavljeni tokom njegovog lokalnog tržišnog predstavljanja u Japanu.

Sličan tretman biće primenjen i na Subaru Rex liniji, koja će takođe dobiti svoju ličnu Boost Gear Concept verziju. Radi podsećanja, bitno je napomenuti da je ovaj urbani SUV zapravo rebrendirana verzija Toyota Raize i Daihatsu Rocky blizanaca, ekskluzivno dostupnih u Japanu sa 1,2 litara velikim motorom unutrašnjeg sagorevanja.

Na kraju, Subaru će u Japanu predstaviti i trio trkačkih modela, BRZ GT300 iz 2022. sezone, zajedno sa WRX NBR Challenge i WRX Rally Challenge automobilima specijalno pripremljenim za sezonu 2023. Nešto više ćemo svakako saznati kada svi noviteti debituju na 2023 Tokyo Auto Salon događaju, koji će se održati između 13. i 15. januara sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group