Maruti Suzuki priprema čak 16 modela za indijski Auto Expo 23

Maruti Suzuki najavljuje planove za predstavljanje dva nova SUV modela i jedan električni SUV koncept tokom indijskog Auto Expo događaja...

Ovaj proizvođač nije bio rad da iznese previše podataka, ali je izvršni direktor kompanije Maruti Suzuki, Hisaši Takeuči izjavio: „Auto Expo 23 je još jedna prilika za nas da predstavimo svoju posvećenost budućnosti autoindustrije putem širokog opsega samoodrživih tehnologija i proizvoda“.

Izvršni direktor je dodao da će njegova kompanija iskoristiti ovaj događaj kako bi istakla svoju posvećenost čistoj, zelenijoj i karbonski neutralnoj budućnosti. On je takođe naveo i da će njihov koncept biti futuristički i definitivno nešto što će okupirati maštu entuzijasta.

Iako ovo nije previše materijala sa kojim možemo raditi, događaj koji će startovati sledećeg meseca predstaviće čak 16 vozila na štandu Maruti Suzuki brenda. Pored pomenutih automobila, ovaj brend će izložiti i WagonR ’flex fuel’ prototip zajedno sa Brezza, Baleno, Ciaz, Ertiga, Grand Vitara i Swift modelima.

Maruti Suzuki nije išao preterano u detalje, ali je Autocar Indija preneo da će dva nova modela biti Jimny sa petoro vrata i krosover kupe baziran na Baleno liniji. Prvopomenuti automobil uhvaćen je ranije ovog meseca, sa izveštajima bliskim temi koji sugerišu da će posedovati 1,5 litara veliki motor sa unutrašnjim sagorevanjem, dobar za 101 ks ili 107 ks u zavisnosti od tržišta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group