Kompanija BMW troluje sve koji preziru nove maske hladnjaka na njenim modelima

Brojni ljudi obožavaju da komentarišu ogromne maske hladnjaka novih BMW modela, gotovo podjednako koliko i nemačka kompanija voli da duplira svoj dizajn i učini ga još većim sledećeg puta...

Prvi ovakav potez izveden je na sedmoj seriji, zatim na M3 i 4 modelima, nakon čega je XM pomerio granice još dalje, ali je nemački proizvođač sada otišao najdalje što je zapravo po ljudskom poimanju moguće.

BMW je objavio da će kreirati džinovsku masku hladnjaka veličine čitavog zida na tokijskom sajmu automobila Tokyo Auto Salon. Bavarski proizvođač nije zapravo rekao koliko će tačno ova maska na njihovom štandu biti visoka, ali na bazi rendera možemo reći da će ovaj zid biti visok oko 4,2 metra ili tri M4 modela poređanih jedan na drugom, što je rekordno velika maska hladnjaka bez ikakve sumnje.

Nemoguće je poreći da novi dizajn maske hladnjaka kompanije BMW ne predstavlja definišuću karakteristiku njenih modela, tako da je ona ujedno i veoma efektno i savršeno promotivno oruđe na njenom štandu. Ovaj zid od maske hladnjaka definitivno će biti savršen za fotografisanje, što ga čini i efektivnom Instagram zamkom za posetioce, što je veoma pametan marketinški potez kompanije.

Tokom ovog sajma, štand kompanije BMW sadržaće nekoliko modela, uključujući i BMW M4 GT3, koji je osvojio trku na Suzuka stazi i Autobacks Super GT 2022 seriji i njenoj GT3000 klasi, BMW M3 sedan Competition M xDrive, sa specijalnom liverijom, BMW M240i xDrive sa M Performance paketom i nove serije koje će imati svoj debi u Tokiju.

Pored toga, BMW će predstaviti i opseg M paketa performansi, a oni će se naći na štandu na kome će se takođe održati i određene tribine sa specijalnim gostima. Iako sa nestrpljenjem želimo da vidimo da li će se posetioci više interesovati za automobile ili za veliki zid od prednje maske, za to ćemo ipak morati sačekamo početak sajma Tokyo Auto Salon, koji će biti održan od 13. do 15.januara sledeće godine u Japanskom kongresnom centru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group