Pogledajte kako automobili lete nakon što voz preseče tegljač

Pre nekoliko dana, društvenim mrežama krenuo je da kruži snimak neverovatno brutalnog sudara između Amtrak voza i auto tegljača...

Pre svega, najvažnije je to što niko prilikom ovog nesrećnog slučaja nije stradao, dok su sve povrede koje su ljudi pretrpeli opisane kao blage. Incident se dogodio prošle nedelje u Oklahomi, sa tegljačem zaglavljenim na šinskom prelazu, ne uspevajući da se izvuče i pobegne vozu koji je velikom brzinom jurio ka njemu.

"Vozač kamiona nije povređen, međutim, pet putnika iz voza moralo je biti prevezeno u lokalnu bolnicu zbog tretiranja povreda koje nisu opasne po život", izjavilo je vatrogasno odeljenje Lav Okruga na svojoj Facebook stranici. "Prednji deo voza zajedno sa lokomotivom izleteo je iz šina, izazivajući oštećenja na delovima pruge i dodatno otežavajući proces rasčišćavanja."

Kancelarija lokalnog šerifa opisala je da su putnici u vozu bili prilično potrešeni, ali je i ona zvanično potvrdila da su svi živi na svu sreću.

Ekipe hitne pomoći i spasilačke službe, koje su prve stigle na mesto nesreće, bile su tu više od pet ipo sati, a dok su brojni putnici bili u mogućnosti da odu kući i po njih su došli članovi porodica, prijatelji ili rođaci, drugi su dobili prenoćište u lokalnim hotelima, do kojih su stigli čarter autobusima organizovanim od strane kompanije Amtrak.

Vatrogasci su uspeli da otkače lokomotivu sa nekoliko prednjih vagona, koje su vratili nazad na prugu i uspeli su da ih transportuju u Fort Vort, sa tegljačkom lokomotivom na zadnjem delu kompozicije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group