Koncept električne Bube u punoj veličini primećen u Parizu

Novi video snimak sugeriše da potpuno električni VW Beetle koncept, kreiran za animirani film Miraculous: Ladybug & Cat Noir, ne postoji samo u digitalnoj formi, jer je njegov prototip u punoj veličini primećen u Parizu i to na dan originalne najave ovog naslova...

Električni automobil bio je parkiran na otvorenom odmah do objekta u kome se održavao događaj vezan za premijerno predstavljanje Miraculous franšize. Verzija koncepta iz realnog sveta izgleda kao 3D generisani model sa plakata crtanog filma, zadržavajući karakteristike inspirisane bubamarama, uvećane proporcije i stil crtanih filmova. Na snimku je moguće videti i zadnji deo automobila po prvi put, a on izgleda veoma slično modernim proizvodnim Beetle modelima, kreiranim od 1997. do 2011. godine, zahvaljujući okruglim štopaljkama i integrisanom pačiji rep spojleru.

Veliki centralni deo i staklena vrata koncepta dolaze u sivoj nijansi, ali deluje da svetlosne jedinice na modelu nisu funkcionalne, što samo sugeriše da se ovde najverovatnije radi o statičnom modelu bez enterijera ili bilo kakvih mehaničkih delova. Možemo videti i klocnu ispod desnog prednjeg točka koja osigurava da se koncept ne otkotrlja niz ulicu i napravi karambol. Ovo nije prvi put da se automobili iz animiranih serijala pojave u koncept formi pune veličine, postavljeni zajedno sa rekvizitima glavnih karaktera filmova, ali prisustvo ovog Beetle modela u Parizu odtvara neka nova pitanja.

Dužina ovog vozila deluje potpuno identično poslednjem proizvodnom Beetle modelu, koji je svoju seriju prekinuo pre četiri godine. Njegovo pojavljivanje dolazi nakon debija ID.Buzz modela prošle godine, kada je bivši izvršni direktor kompanije VW, Hervert Des, sugerisao da će ’mnogi drugi istorijski bitni automobili dobiti dobiti priliku da zasijaju na novoj i prilagodljivoj MEB platformi’. Njegovi komentari pokrenuli su glasine o potencijalnom ID.Bug modelu, koji bi mogao deliti svoje šasijske elemente sa drugim proizvodnim modelima iz ID. porodice automobila.

Samo će vreme pokazati da li je Volkswagen stvarno pokrenuo planove za vraćanje Beetle modela u proizvodnju ili će ovo ostati samo još jedan filmski model koji za cilj ima promovisanje električnih automobila mlađim generacijama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group