Nilu27: Nova marka hiperautomobila sa potpisom dizajnera Koenigsegg Gemera

Dok tehnički detalji o automobilu nisu poznati, kompanija tvrdi da je fokusirana na ultimativno automobilsko iskustvo...

Nova marka hiperautomobila biće premijerno predstavljena na Pebl Biču 15. avgusta 2024. godine. Brend, nazvan Nilu27, dolazi od automobilskog dizajnera Saše Selipanova koji je prošle godine osnovao novi dizajn studio pod nazivom Hardline27.

Kratak tizer video novog hiperautomobila brenda podeljen je online i prikazuje automobil sa zadnje strane. Ima gullwing vrata, a zadnji deo pomalo podseća na Pagani Utopia model, ali sa nešto agresivnijim dizajnom.

Odmah privlače pažnju tri centralne izduvne cevi smeštene između dva krila. Snimak takođe pruža mali isečak zvuka motora i, iako je teško odrediti kakav motor ima, zvuči kao da je varijanta sa unutrašnjim sagorevanjem.

Pored toga, zadnji deo hiperautomobila Nilu27 ima jednostavna LED zadnja svetla koja su postavljena u zadnje rešetke. Tu je i masivni difuzor od karbonskih vlakana, a nedostatak tradicionalnog branika znači da imamo nesmetan pogled na zadnje gume.

O automobilu se zna vrlo malo. U opisu tizera, Nilu27 je opisan kao "nova marka hiperautomobila, koja proizvodi automobile koji su podjednako lepi i brutalni! Nesputan digitalizacijom, elektrifikacijom i drugim distrakcijama, fokusiramo se na ultimativno automobilsko iskustvo sa zdravom dozom 'svetog vraga' kao merom sigurnosti."

Kako možda znate, Saša Selipanov je dizajner automobila kao što su Bugatti Chiron, Koenigsegg Gemera i Genesis Essentia koncept. On je veoma vešt u dizajniranju hiperautomobila koji izgledaju impozantno, a prvi model iz Nilu27 izgleda da ispunjava sve tradicionalne hiperautomobilske standarde.

Ne znamo koliko je razvoj vozila napredovao niti koliko primeraka može biti proizvedeno, ali se nadamo da ćemo dobiti više informacija pre zvaničnog predstavljanja hiperautomobila na Pebl biču!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group