Žena potopila nesrećni CR-V model u pokušaju utovari ili istovari skuter

Spuštanje plovila u vodu nije lak zadatak, sa prikolicama koje vožnju čine daleko težom u većini slučajeva, dok je njihovo spuštanje u vodu i koordinacija njenog usmeravanja sa drugim vozilom jedan od tehnički najzahtevnijih zadataka za svakodnevnog vozača...

Na nesreću, ovakvi pokušaji često mogu dovesti do grešaka koje vozače papreno koštaju. Upravo je ovo bila veoma komplikovana lekcija za jednog vozača Honda CR-V modela, koji je saznao na teži način koliko spuštanje ili podizanje skutera iz vode može biti komplikovano. Na snimku postavljenom od strane TikTok korisnika Džejmija Kenija, možemo videti kako SUV tone postepeno i za njegove vlasnike mukotrpno polako, dok ga voda polako proždire.

Snimak počinje spuštanjem skutera i iako ostaje nejasno šta se tačno događa iza automobila, potpuno je očigledno da je CR-V ispuštao ili krenuo da pokupi ovo plovilo iz vode. Vozač Honde izviruje kroz otvorena vrata, a uprkos tome što nije jasno u potpunosti, baš kao ni njoj što nije bilo, šta se dešava, možemo pretpostaviti da je žena pokušala da komunicira sa osobom koja se nalazila na skuteru.

Koji god razlog da je u pitanju, ona je na kraju u potpunosti napustila vozilo, uprkos tome što su sva četiri njegova točka bila u vodi. Ona je ovakvim potezom definitivno skinula nogu sa kočnice, tako da je samo pomogla nesrećnom automobilu da se brže otkotrlja na veoma skupo kupanje.

Žena je brzo primetila šta se događa i uvidevši svoju grešku pokušala da se vrati, ali su nju oborila otvorena vrata, zbog čega je pala u vodu. Odavde nadalje, panika se pretvorila u nešto što deluje kao veoma bolna kombinacija neverice i potpune nemoći da se bilo šta promeni.

CR-V se polako skotrljao još dublje u vodu i daleko od bezbednosti, dok su fotografije svega što se događalo nakon toga predstavile vozilo potpuno potopljeno, a kao što to uvek biva, brisači su se automatski uključili dajući sve od sebe kako bi uklonili kapi sa šoferšajbne, ne uspevajući da se suprotstave navali duboke vode.

@jamiekeaney No way, crazy 💀 #funnycarvideos #fails #carcrash #fyp #foryoupage #jamiekeaney ♬ Way down We Go - KALEO

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group