Vozač motocikla kažnjen zbog zvanično najmanje tablice na svetu

Tokom ovog meseca malezijska policija sprovodi specijalnu operaciju suzbijanja ilegalnih aktivnosti u koje su uključeni motocikli...

Na pravo iznenađenje, drugog dana policijske akcije, saobraćajci ove zemlje naišli su na nešto što može biti proglašeno prekršajem meseca, ali možda i godine. Vlasti ove zemlje izbacile su fotografiju nečega što lokalno nazivaju najmanjom tablicom svih vremena, viđenom na zadnjoj strani Yamaha motocikla, ostavljajući identitet vozača neotkrivenim.

Međutim, čitav problem sa zakonom nije nastao zbog toga što je motociklista petljao sa svojom tablicom, zbog toga što zakon Malezije pruža određenu slobodu kada je reč o tome, ali nikako ne podnose kada se ova poboljšanja odnose na čitkost slova ili brojeva.

Malezijska policija nije otkrila koja kazna čeka ovog čoveka zbog njegove nepravilno modifikovane tablice, ali kako su vlasti navele 2. septembra, za dva dana policijske akcije službenici su proverili 1.302 motocikla i više od 200 ih je konfiskovano. Pored toga, oni su napisali 642 kazne za različite prekršaje, uključujući nedostatak kaciga i zanemarivanja saobraćajne signalizacije.

Naravno, fotografije mikro tablice, čiji su brojevi doslovno pikselizovani, ubrzo su postale viralne na društvenim mrežama, sa jednim od komentara koji naglašava da ni štrumpfovi ne bi bili u mogućnosti da ih pročitaju. Na nesreću po vozača, policajci se nisu toliko smejali i stvari su prihvatili prilično ozbiljno, sa lokalnim medijima koji su preneli da je isti ovaj čovek uhapšen prošlog aprila zbog tablice na kojoj je pisalo ’volim te’.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group