Voditelj emisije Top Gear tokom snimanja hitno prebačen u urgentni centar

Endrju Fredi Flintof, bivši engleski profesionalni igrač kriketa i trenutni prezenter Top Gear serijala, hitno je vazdušnim putem prebačen u bolnicu nakon nesreće koju je doživeo tokom snimanja...

Zvezda ove emisije navodno je pretrpela povrede opasne po život i trenutno se nalazi na bolničkom oporavku. Iako je nejasno šta je tačno pošlo po zlu kada se Flintof nalazio za volanom, Top Gear sajt navodi da se incident nije dogodio pri visokim brzinama. Pored toga, medicinska ekipa je odmah došla na lice mesta, sa svim zdravstvenim i bezbednosnim procedurama ispoštovanim od početka do kraja.

Incident se dogodio na Top Gear test stazi Dunsfold u Suriju u toku snimanja, dok njegov kolega, voditelj Kris Haris, navodi da je i on takođe bio prisutan. Razgovarajući sa novinarima MailOnline publikacije, Flintofov sin, Kori, izjavio je da je njegov otac veoma srećan što je uspeo da izvuče živu glavu. Kako je ovaj momak dodao, ovo je bila veoma gadna nesreća, koja je šokirala sve: „Svi smo apsolutno zatečeni, ali se nadamo da će sve biti u redu sa njim“, izjavio je Kori.

Flintof je voditelj jedne od najpoznatijih emisija o autombilima na svetu od 2019. godine, kada je tokom potpune promene postave stigao zajedno sa britanskim komičarem Pedijem Mekinisom, sa kojim se zajedno pridružio Krisu Harisu. Pre njegovog debija uživo, bivši igrač kriketa bio je uključen u manji incident kada se nalazio za volanom Subaru Brat modela i okrenuo ovaj reli automobil na krov.

Tokom 2019. godine, on je bio uključen u nešto žešću nesreću na Elvington pisti, mestu gde je bivši voditelj Top Gear emisije, Ričard Hamond, imao strašnu nesreću sa mlaznim automobilom. Za volanom moćnog trotočkaša Flintof je izleteo sa staze pri testovima maksimalnih ubrzanja i sa 200 km/h na odometru, ali je na svu sreću uspeo da izađe iz svega nepovređen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group