U Kaliforniji primećen Tesla Model 3 kako pluta nedaleko od obale

Nedaleko od plaže u Santa Barbari, vlasti su primetile beli Tesla Model 3 kako dopola potopljen u vodi pluta...

Lokalno vatrogasno odeljenje primetilo je automobil oko osam ujutru po lokalnom vremenu. Čitav incident koji okružuje nesrećnu sudbinu ovog vozila i dalje se nalazi pod istragom, u okviru koje vlasti pokušavaju da dokažu kako je ovaj potpuno električni model završio plivajući sa ribama.

Sudeći prema Džonu Palminteriju, koji je prvi izvestio o čitavom incidentu putem Twitter posta, vatrogasci su odmah pretražili vozilo i čitavo okruženje tragajući za bilo kim ko bi mogao biti u vezi sa njim. Na kraju niko nije pronađen, dok je policijsko odeljenje Santa Barbare odmah krenulo da radi na dokazivanju okolnosti pod kojima je do svega ovoga došlo.

Rejčel Zik, službenik za javno informisanje šerifove kancelarije u okrugu Santa Barbara, izjavila je za medije: „Prvo smo proverili da li je vozilo prijavljeno kao ukradeno i registrovani vlasnik je odmah obavešten o tome da je njegova lična odgovornost da ga izvuče iz vode“. Kako je policijski portparol dodao, situacija nije toliko drugačija od one koja se dogodila prošlog leta i u kojoj je jedan Ford Bronco doživeo sličnu sudbinu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group