Tinejdžeri ukrali Maserati i fatalno se slupali pri brzini od gotovo 200 km/h

Tri tinejdžera na Floridi ukrala su Maserati model iz 2016. godine i za manje od deset minuta od njega napravili samo gomilu metala...

Jedan od trojice dečaka preminuo je na licu mesta, dok su dvojica prevezena u lokalni urgentni centar sa teškim povredama. Helikopter okružne kancelarije šerifa ispratio je čitav incident i video je predstavljen javnosti.

Sudeći pema policiji, nakon tri ujutru po lokalnom vremenu, njihove patrole izašle su na teren kako bi odgovorile na krađu motornog vozila koja je bila u toku. Patrolni zamenici, zajedno sa K9 jedinicom stigli su na lokaciju, a odmah iznad njih stigla je i leteća podrška. Nedugo nakon što su policajci na zemlji priveli jedno lice vezano za ovaj poziv, leteća jedinica je primetila tri nepovezane osobe kako pokušavaju da provale u drugo vozilo.

Leteća ekipa održavala je vizuelni kontakt sa osumnjičenima tokom njihovog obijanja Maserati modela, ulaska i odvoženja. Video predstavlja da je manje od tri minuta nakon što su prestupnici ušli u vozilo policija već počela da ih sustiže u pokušaju da ih zaustavi. Odmah nakon što je italijanski automobil krenuo da beži patrolama, moguće je čuti zamenike kojima je rečeno da odustanu od potere jer Pinelas okrug ima zakon protiv uništavanja ukradenih vozila.

Uprkos redukciji potere, prvobitni pritisak na dečaka koji je upravljao automobilom nije popustio i on je nastavio da dodaje gas sve do gubitka kontrole. Video nam pruža uvid u vozilo koje se nakratko zanosi zadnjim delom, pre nego što krene u proklizavanje napred ka drugoj strani puta. Nakon što je došao u dodir sa ivičnjakom, moćni italijanski model je doslovno poleteo i zakucao se u metalni stub, pre nego što se zaustavio na krovu. Zamenici tvrde da se automobil kretao brzinom od 197 km/h kada se nezgoda dogodila.

Petnaestogodišnji vozač preževeo je udes sa kritičnim povredama, dok je šesnaestogodišnji mladić na zadnjem sedištu takođe preživeo, ali je prebačen u bolnicu sa ozledama opasnim po život. Suvozač star petnaest godina preminuo je na licu mesta, a samo jedan pogled na ono što je ostalo nakon incidenta čini pravim čudom činjenicu da je iz njega bilo ko izašao živ.

Sudeći prema inspektorima, rukavica, vatreno oružije i ski maska pronađeni su na mestu udesa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group