Tesla Cybertruck nije ni izašao a već je uhvaćen za prekoračenje brzine

Ostalo je svega jedan dan do sa nestrpljenjem isčekivanog predstavljanja Tesla Cybertruck modela, zakazanog za trideseti novembar, što znači da ni jedan električni pikap ovog proizvođača još nije zvanično stigao svom vlasniku...

Međutim, jedan od najuglastijih i verovatno najružnijih terenaca na svetu nije toliko strpljiv kao kupci koji čekaju njegove ključeve, našavši se u velikom problemu nakon što ga je policijska kamera uhvatila kako se kreće brže od dozvoljenog.

U javnosti se prvi put pojavio snimak Cybertruck modela koji putuje u rikverc ulicama San Franciska, dok ga vuče žuti Ram kamion u vlastištvu brizbejnske kompanije za šlep koja se zove Atlantis. Ovaj brend trenutno uživa u velikom i besplatnom publicitetu zahvaljujući pažnji koju dobija zbog odvlačenja svog neprocenjivog tovara.

Oštro oko posmatrača uočilo je da ovaj model poseduje kaznu za parkiranje ispod brisača, što sugeriše da tada vozač Cybertruck prototipa nije zvao šlep službu zbog nekog mehaničkog problema. Sa druge strane, moguće je videti da je šlep služba bila veoma dobro pripremljena zbog toga što su se prednji točkovi novog Tesla modela odmarali na specijalnoj kotrljaćoj platformi, dok mu je drugi kraj bio podignut visoko u vazduh.

Drugi, nešto dinamičniji snimak ovog specijalnog Maskovog modela, predstavlja ga u velikoj brzini na kanadskom autoputu, gde je snimljen od strane drugog vlasnika Tesla automobila, koji se slučajno našao na istoj deonici puta. Prednja svetlosna traka Cybertruck modela u punoj širini bila je osvetljena tokom munjevitog zaobilaženja automobila koji je snimao u desnoj traci, nakon čega se premestio u krajnju levu odakle je ubrzao kako bi pretekao jedan kamion.

Iako je ovaj snimak veoma dinamičan i ubrzan, moguće je videti da se Tesla Cybertruck nije krio, što je ubrzo potvrđeno blicem kamere kada je prošao pored nje. Vozač Cybertruck modela instiktivno je krenuo da koči, ali naravno, do tada je već bilo kasno.

Kako bi se ova premijerna kolekcija snimaka i fotografija kompletirala potrebno je samo da vidimo Cybertruck na nekom od sajtova koji prodaju havarisane modele, a pošto se očekuje da će prvi kupci dobiti svoje modele uskoro, za ovako nešto definitivno nećemo čekati previše dugo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group