SUV modelom uleteo na prvi sprat porodične kuće

Vatrogasci okruga Plaser bili su primorani da iskoriste svo svoje iskustvo i trening nakon što su stigli na mesto bizarne nesreće, odgovorivši na poziv koji je uključio SUV koji je na neki neobjašnjiv način uspeo da se zakuca u kuću i završi na njenom prvom spratu...

Ovo vatrogasno odeljenje odgovorilo je na poziv u Kejp Hornu, u blizini Sakramenta, gde im je tim za tehničko spašavanje pomogao prilikom obezbeđivanja objekta i pripremanje za skidanje teškog SUV modela sa krova. Članovi tima za tehničko spašavanje koristili su užad da izvuku SUV iz krovne konstrukcije i oslobode vozača i njegove putnike, dok je lokalna distribucija za svaki slučaj isključila struju kako ne bi poletele varnice.

Kada su svi iz automobila prebačeni na bezbedno, oni su prebačeni u ambulantno vozilo koje je čekalo ispred kuće. Iako je zvanično potvrđeno da je jedna osoba povređena tokom ovog incidenta, nije poznata ozbiljnost njenog stanja. Dobra vest je to što niko u kući nije povređen kada se automobil zakucao u nju.

Fotografije podeljene od strane ovog kalifornijskog vatrogasnog odeljenja predstavljaju nam kuću čiji se deo krovne konstrukcije na koji je SUV sleteo nalazi u ravni sa brdom. Ovo definitivno može objasniti kako je ovaj teški terenac završio zakucan u prvi sprat, ali lokalne vlasti i dalje istražuju incident i nisu objavljene tačne okolnosti koje su do njega dovele. 

Kran, koji možemo videti na fotografijama, pomogao je prilikom uklanjanja automobila sa krova, dok će vlasnici ove kuće definitivno spavati sa jednim okom otvorenim neko vreme, posebno zbog činjenice da je SUV probio jedan od njihovih zidova, koji je potpuno uništen i dobrim delom potonuo kroz krovnu konstrukciju. 

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group