Savršeno driftovanje kočijama - I Amiši Mustanga za trku imaju

Trenutno više od 350.000 Amiša živi u SAD, najviše u državama kao što su Indijana, Ohajo i Pensilvanija...

Ova populacija uživa u jednostavnom životu, ali to nipošto ne znači da oni ponekada nemaju potrebu za brzinom kao i svi ostali ljudi.

Potpuno je poznato da se brojne amiške zajednice širom SAD i dalje oslanjaju na konje i kočije kao sredstvo transporta, radije nego na automobile. Iako se ove kočije uglavnom kotrljaju uz pomoć jednog konja, jedan neverovatan snimak sa kontrolne table automobila u saobraćaju otkriva nam da pojedini Amiši vole da se ponekada zabave i malo začine stvari.

Klip je podeljen na Reddit platformi i predstavlja nam nekoga ko vozi noću negde u ruralnim delovima SAD. Nekoliko sekundi od početka, u kadar uleće konjska zaprega i uključuje se na put sa leve strane. Kako su konj i njegova kočije brzo skrenuli u levo, zadnji točkovi su počeli da proklizavaju i kočija je uspela da izvede drift na kome bi joj i Vin Dizel pozavideo.

Ovo uletanje i drift izazvali su varnice prilikom trenja uskih točkova kočije, koja je jednostavno bačena nazad na put kada su oni udarili u travnati branik pokraj asfalta. Korisnik koji je postavio ovaj snimak sa svoje kamere na kontrolnoj tabli tvrdi da ovakva vožnja nije ništa čudno među Amišima. Zapravo, oni često vole da se trkaju svojim kočijima na ovim praznim putevima, verovatno se opuštajući od napornog rada i muže krava.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group