Rolls-Royce oduševio svojim novitetima u Pebble Beachu

Rolls-Royce je predstavio ekskluzivne bespoke modele tokom nedelje automobila u Montereju...

Pebble Beach Collection 2022 predstavlja nam skup luksuznih verzija najtraženijih silueta ovog brenda. Bespoke Black Badge Cullinan imao je svoj globalni debi u Forbidden Pink boji, što nas je na veoma odvažan način podsetilo da Black Badge modeli ne moraju uvek biti crne boje. Enterijer ovog automobila prkosi Black Badge stereotipima i dekorisan je Grace White ručno obrađenom kožom. Uz akcente Lime Green u detaljima, enterijer postaje suptilno dekadentan, što je sasvim očekivano od brenda kao što je Rolls Royce.

Veličanstveni Rolls-Royce Ghost dobio je još jedan globalni debi Crystal Sagano Green finiša. Raskoš ovog vozila akcentovana je ručno oslikanim linijama koje se protežu celom dužinom vozila, komplementirajući štraftastim gumama koje krase crno lakirane točkove.

Kada se radi o personalizaciji i modelima koji su naručeni po meri, Rolls-Royce se pobrinuo da oni zadržavaju maksimalni nivo luksuza za sve njihove klijente. Džonatan Sims, koji je vođa Bespoke dizajna ovog brenda, izjavio je: "Rolls-Royce je definicija bespoke modela, gde boja igra krucijalnu ulogu. Glavna luksuzna marka sveta nudi 44.000 nijansi eksterijernih finiša, a ako kojim slučajem klijent ne pronađe među njima ono što je zamislio, naši stručnjaci za boje iz Gudvuda će je kreirati".

"Stvarali smo boje inspirisane laticama cveća, nijansama karmina i dodavali smo im zlato, srebro, pa čak i dijamante. Obožavamo kreativne i tehnološke izazove koji potiču od naših klijenata, jer nas to navodi da redefinišemo naše kreativne i tehničke granice. Inspiracija za Rolls-Royce boju ograničena je samo našom maštom".

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group