Rezidencija Brusa Vejna na Menhetnu sada prodaje Batmobile vredne milione dolara

Više slika

Više slika

Wayne Enterprises Experience pruža VIP klijentima priliku da naruče svoje hiperautomobile inspirisane Betmenom…

Automobili Pininfarina su nedavno predstavili četiri jedinstvena modela svojih hiperautomobila, inspirisana alter egom DC superheroja Betmena. I gde je bolje mesto za prikazivanje i prodaju EV vozila koje preferira Brus Vejn nego u specijalno preuređenoj kući na Menhetnu?

Luksuzna sedmospratna kuća nalazi se na West 17th Avenue i deo je Wayne Enterprises Experience. Dekoracije uključuju niz visokokvalitetnih proizvoda, savršeno prilagođenih načinu života fiktivnog milijardera iz Gotam Sitija.

VIP gosti događaja koji se održava kasnije ovog meseca imaće priliku da kupe jedan od četiri primerka Pininfarina Battista i B95 inspirisanih Betmenom. Električni hiperautomobili dolaze u Gotham i Dark Knight specifikacijama, sa jedinstvenim kombinacijama boja i stilskim detaljima.

Cena ovih posebnih Battista je neverovatnih 3.400.000 evra (3.647.435 dolara), dok su B95 još skuplji sa cenom od 4.900.000 evra (5.256.450 dolara) po komadu. Oni koji imaju dovoljno duboke džepove da priušte ovakav luksuzni EV verovatno neće imati problema da izdvoje još novca za odgovarajuće odelo i kostim superheroja.

Kuća je završena baš na vreme za DC proslavu 85 godina Betmen franšize. I Battista i B95 hiperautomobili dolaze sa istom litijum-jonskom baterijom kapaciteta 120 kWh i četvorostrukim električnim motorima, koji pružaju kombinovanu snagu od 1.874 KS (1.398 kW / 1.900 PS).

Paolo Delača, izvršni direktor kompanije Automobili Pininfarina, izjavio je: “Automobili Pininfarina i Brus Vejn su savršeno partnerstvo. Brus Vejn je vizionarski milijarder i preduzetnik posvećen tehnološkom napretku, a mi smo kreirali jedinstvene i posebne verzije Battista i B95 koje uključuju nove funkcije razvijene za njegove ekskluzivne ukuse i potrebe. Ovo su automobili koje bi on sigurno imao u svojoj garaži u Gotam Sitiju”.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group