Predstavljanje novog Defender OCTA: Revolucionarni terenski automobil visokih performansi

Više slika

Više slika

Novi Defender OCTA, visokoučinkoviti terenski heroj originalnog britanskog brenda avantura Defender, biće otkriven 3. jula 2024. godine, nakon niza ekskluzivnih događaja za klijente i završetka njegovog iscrpnog programa testiranja i razvoja.

Pre globalnog predstavljanja, potencijalni klijenti za prvu godišnju alokaciju Defender OCTA pozvani su da se registruju za jedan od sedam ekskluzivnih događaja Defender Elements na privatnim lokacijama širom sveta – od Velike Britanije, Nemačke i Italije u Evropi, do Sjedinjenih Američkih Država, Dubaija i Japana.

Ovi događaji pružiće privilegovan rani pristup najizdržljivijem, najsposobnijem i najluksuznijem Defender modelu ikada, omogućavajući klijentima da finalizuju specifikaciju željenog Defender OCTA u opuštenom i neformalnom okruženju.

Uređeno i imersivno putovanje vodiće klijente kroz inovacije koje podržavaju ekstremne terenske performanse Defender OCTA – uključujući nagrađivanu tehnologiju suspenzije 6D Dynamics – kao i njegove luksuzne materijale, izražajna spoljašnja i unutrašnja dizajnerska poboljšanja i opcije dostupne za svaku epsku avanturu.

Mark Kameron, direktor kompanije Defender, rekao je: „Defender OCTA biće sinonim za savladavanje epskih avantura u povećanom luksuzu. Ta avantura počinje sa događajima Defender Elements. Svaka lokacija i iskustvo odražavaju ikoničnu DNK Defendera na autentičan i originalan način i jedva čekam da dočekam prve klijente da započnu svoje putovanje sa Defender OCTA sa nama."

V8 Twin Turbo blagi hibridni benzinac Defender OCTA ponudiće neuporedivu širinu sposobnosti, udobnosti i smirenosti, bilo na putu ili van njega. Kao rezultat, bio je podvrgnut najekstremnijem programu testiranja i razvoja u istoriji Defendera.

Zvanični film o testiranju i razvoju objavljen danas prikazuje niz lokacija i teških terena koje su posetili inženjeri Defender OCTA tokom poslednje tri godine, kako bi dokazali da živi u skladu sa svojom reputacijom kao najizdržljiviji i najtrajniji model u nezaustavljivoj porodici Defender.

Inženjeri Defender OCTA izveli su više od 13.960 dodatnih testova, pored standardnog režima testiranja Defendera, obuhvatajući visokoučinkovito rukovanje i izdržljivost na Nürburgring Nordschleife u Nemačkoj, mokri asfalt u Ladouxu u Francuskoj, led u Švedskoj, teške etape relija u Lastoursu u Francuskoj, peščane pustinje u Dubaiju, kao i penjanje po stenama Moab u Juti, SAD. Defender OCTA takođe je osvojio svaku ekstremnu stazu na legendarnom testnom objektu Eastnor kompanije JLR u Velikoj Britaniji.

Potencijalni klijenti zainteresovani za kupovinu jednog od prvih Defender OCTA modela trebali bi se registrovati za jedan od globalnih događaja Defender Elements, kontaktirajući svog prodavca odmah.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group