Policajac pod vatrom savršenim manevrom uspeo da zaustavi begunca

Izvođenje uspešnog PIT manevra ne predstavlja lagan zadatak, ali policajac na ovom snimku uspeva da ga odradi sa daleko manjim vozilom od targetiranog i sa mecima koji lete ka njemu...

Ne samo da je uspešno izveo ovaj policijski manevar, već kako deluje, on je tokom čitavog događaja deluje potpuno neopterećen svim opasnostima kojima je okružen.

Početkom aprila, tridesetdvogodišnji Čarls Karsvalef naterao je policajca na dugu poteru sa novim Grand Wagoneer modelom. Jeep model je onesposobljen odmah nakon vešto izvedenog i kompletiranog PIT manvervra, ili taktičkom intervencijom vozilom, kao što možete videti na snimku ispod. Za volanom policijskog Dodge Charger modela nalazio se državni policajac Oklahome, Brak Miler.

Lokalne vlasti su pratile Karsvela zbog sumnje da je umešan u oružanu pljačku, nakon što je stiglo obaveštenje o njegovom kretanju iz Arizone. Nakon što su patrolni policajci locirali Karsvela, oni su pokušali da ga zaustave, ali je ovaj pokušaj automatski prerastao u jurnjavu kolima koja se protegla čitavim Kanadskim okrugom u Oklahomi, pre nego što se završila u Kilpatriku.

U veoma kratkom videu, možemo videti svega nekoliko poslednjih minuta potere i način na koji Karsvel cilja i puca na policajca Milera nekoliko puta. Policijski službenik ni u jednom momentu ne uzvraća vatru na gonjenog čoveka i umeto toga uspeva da vešto izbegne nadolazeće metke i onesposobi Grand Wagoneer model dva puta, pre nego što potpuno uspe u tome tokom svog trećeg pokušaja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group