Pokušao da zapali ženu u Cayenne modelu na benzinskoj pumpi

Jedan opasni kriminalni čin uhvaćen je kamerom nadzora benzinske pumpe u Kini, kada je muškarac zapalio treću generaciju Porsche Cayenne modela tokom punjenja i dok je žena još uvek bila unutra...

Zahvaljujući brzoj akciji zaposlenih na pumpi, u ovom neverovatnom slučaju niko nije povređen, dok je osumljičeni uhapšen nedugo potom. Kako snimak sigurnosnih kamera predstavlja, incident se dogodio polovinom decembra u 15:00 po lokalnom vremenu. Čovek u sivoj jakni može biti viđen kako uzima pištolj sa točionika i kreće da zaliva vozilo benzinom, zapalivši ga upaljačem. Zapaljiva tečnost odmah je buknula i zahvatila Porsche, sa počiniocem koji je pobegao sa lica mesta.

Čovek koji se našao pored posvedočio je čitavom incidentu i nije časio časa kada je reč o pružanju pomoći ženi koja se nalazila u enterijeru putničke kabine zapaljenog vozila, odvodeći je na sigurno. Istovremeno, osoblje benzinske pumpe iskoristilo je aparate za gašenje požara kako bi regulisalo plamen i sprečilo bilo kakva dalja oštećenja vozila ili njihovih prostorija.

Kako je preneo Daily Mail, počinilac je uhapšen od strane policijske patrole, dok vlasti sada istražuju čitav incident i motive koji stoje iza njega. Uprkos tome što je malo toga poznato o okolnostima koje su prethodile ovom događaju, kriminalna dela kao što je ovo nikako se ne tolerišu u Kini, posebno zbog toga što je ugrožavaju živote drugih ljudi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group