Neverovatna kolekcija automobila u otvorenoj garaži

Više slika

Više slika

Kada parkirate u otvorenoj garaži možda budete dovoljno srećni i vidite nekoliko veoma dobrih automobila...

Tu se ponekada mogu naći Porsche, Ferrari, Aston Martin ili Mustang, ali nikada nećete zateći scenu kao što je ova. Zadivljujuća kolekcija vozila, uključuje sve od italijanskih egzotika do američkih moćnih mašina, a ono što je najzanimljivije jeste što su sva ona smeštena u potpuno otvorenom javnom garažnom prostoru.

Jedan korisnik Redita, koji predstavlja deo agencije Ragaire Photography uhvatio je ove kadrove, postavivši ih na društvene mreže i svoj lični sajt. Sudeći prema korisniku, vozila, koja možemo očekivati na najluksuznijim svetskim događajima, jednostavno su parkirana i skupljaju prašinu u jednoj garaži.

Neki od ovih automobila, nalik Jaguar Project 7 modelu, od kojih je kreirano samo 250 jedinica, predstavljaju ekstremno retke primerke. Zatim, tu je nekoliko trkačkih superautomobila i modela performansi, nalik Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Aventador SV i Ferrari 458 Speciale serijama, dok se u ovoj neobičnoj grupi čak nalaze i neki pravi klasici kao što su Ferrari Testarossa i 328 GTS.

Tu je još i veoma zdrava količina američkih „muscle“ automobila. U čoporu možemo videti Ford GT, jedan od onih sa V8 motorom i superpunjenjem, zajedno sa Chevrolet C2 Corvette i nekoliko brzih Mustang modela takođe. Iz nekog razloga, ova kolekcija poseduje i Nissan Murano Crosscabriolet, mada ostaje da se pitamo zašto bi ga bilo ko priključio ovakvom društvancetu.

Ova kolekcija u najmanju ruku vredi pet miliona evra, ali to ne sprečava ljude da crtaju po automobilima. Nažalost, Aston Martin V12 Vantage S izgleda kao da je nekoliko ljudi crtalo po njemu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group