Lamborghini na plastičnim gajbicama od mleka

Po svemu sudeći, čak ni Lamborghini modeli nisu bezbedni od krađe točkova, posebno onda kada se parkiraju u pomalo šarenim krajevima kao što je Bronks...

Par snimaka podeljen je putem TikTok platforme i predstavlja nam sve što se nakon nesrećnog incidenta dogodilo, odnosno sliku moćnog Huracan modela postavljenog na plastične gajbice od mleka umesto na točkove.

Na nesreću po vlasnika ovog italijanskog modela, malo toga je poznato o okolnostima koje su dovele do toga da njegov model ostane na gajbicama, ali one svakako nisu dobre zbog toga što je parking mesto za koje se odlučio bilo daleko od idealnog za ovaj V10 superautomobil.

Ovo je veoma fin posao za lopove jer komplet točkova Lamborghini Huracan modela može koštati i po šest hiljada dolara u SAD, bez guma, sudeći prema eBay listi koju je pronašao Road & Track magazin. Policija navodi da je neko podigao automobil, uklonio točkove i zatim ga postavio nazad na gajbice bez i jednog svedoka, što je prilično impresivno. Ako pretpostavimo da je za ovo bila zadužena izverzirana ekipa, onda bi svaki trkački tim definitivno poželeo da ih ima u svojim pit boksevima, mada bi točkovi i sva prateća oprema morali da ostanu pod ključem preko noći.

Kao so na ranu vlasniku ovog modela dolazi i kazna za parkiranje koja mu je zabijena sa strane, što mu je svakako dodatno uništilo jutro i naredne dane, ali čak i policajcu zaduženom za ovaj parking, kome duša možda ne dolazi kao preduslov, mora biti jasno da u ovom scenariju definitivno postoje olakšavajuće okolnosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group