Granična policija zaplenila klasični Bentley pun skrivenih narkotika

Policija Novog Južnog Velsa prošle nedelje objavila je post o zapleni klasičnog Bentley S2 modela iz šezdesete godine prošlog veka, nakon što je na carini zaključeno da je korišćen za pokušaj šverca kokaina, metilamfetamina i fentanila...

Klasični automobil je nakon prolaska ispred rentgenske mašine bio sklonjen sa strane i na kraju zaplenjen od strane australijske granične policije u Port Botaniju. Nakon što je policija potpuno rasturila ovaj predivni automobil ona je pronašla 161 kilogram meta i trideset kilograma kokaina, vrednih oko sto šest miliona i skrivenih iza farova klasika.

Kako policija Novog južnog Velsa navodi, saradnja sa Kraljevskom kanadskom planinskom policijom urodila je plodom, jer je automobil poslat iz Vankuvera u Australiju putem Nacional Post transporta, dodajući i to da je u automobilu pronađena značajna količina fentanila, takođe.

Pored ovog Bentley modela, policija je zaplenila Ford Focus, mobilne telefone i kompjutere, uhapsivši dva muškarca u ranim dvadesetim godinama. Još dva osumnjičena, oba stara dvadeset i pet godina, uhapšeni su nešto kasnije u blizini Brizbejna, nakon izvlačenja iz Toyota Prado modela. Kada je policija ispitala ovo vozilo, ona je pronašla 2,2 kilograma meta i više od 1,1 milion australijskih dolara, što je negde oko 760.000 evra, ispod sedišta.

U okviru poslednjih zaplena automobila, deluje kao da je Kanada glavni uvoznik narkotika u Australiju, gde su cene navodno daleko jače na ulicama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group