Demolirao Lamborghini u zastrašujućem udesu tokom ulične trke

’Influenseri’ širom sveta imaju specijalni pristup raznim, vrhunskim sportskim automobilima, super i hiperautomobilima, ali to ne znači da poseduju dovoljno veština kako bi umeli njima da upravljaju...

U sada već viralnom slučaju, jedan vozač Lamborghini modela zakucao se u Toyota Prius tokom ulične trke sa drugim automobilom italijanske marke. Sada je snimak ovog incidenta procureo u javnost i potpuno je jasno da je ovaj superautomobil nažalost imao daleko više snage ispod poklopca nego veštine u putničkoj kabini.

Početkom ovog septembra, Murrieta policijsko odeljenje postavilo je snimak nelegalne ulične trke između dva Lamborghini Huracan automobila. Vlasti su izjavile da se tokom trke jedan vozač se zakucao u Prius model i završio u bolnici iz koje je direktno prebačen u zatvor. Vozač Toyota automobila izbegao je ozbiljne povrede, dok je vozač drugog Lamborghini modela pobegao sa lica mesta.

Fotografije napravljene nakon sudara predstavljaju nam ogromna oštećenja na italijanskom superautomobilu, kome je prednji deo u potpunosti rasturen, ali ni automobil japanskog proizvođača nije prošao mnogo bolje. Od tada, svi detalji incidenta postali su daleko jasniji čitavoj javnosti i vlastima.

Policija je potvrdila lokalnim medijima da je povređeni vozač Lamborghini modela Ostin Harmon, influenser delimično poznat zbog uznemiravanja beskućnika sa svojim automobilom u prošlosti. Kao rezultat ovog poslednjeg incidenta, on će se suočiti sa optužbama za nesavesnu vožnju i učestvovanje u nelegalnoj uličnoj trci kada se bude pojavio pred sudom sledećeg novembra.

U novom snimku postavljenom na The Drive kanalu moguće je videti čitav incident, sa dva superautomobila koji kreću da se trkaju iz pokreta i Harmonom koji je po svemu sudeći izgubio kontrolu uprkos tome što je vozio na pravoj liniji. Video se završava kada se influenser zakucao u Prius, a uprkos tome što je identitet drugog vozača nepoznat, video koji se pojavio definitivno će učiniti stvari daleko težim za Harmona na sudu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group