Bahati Amerikanac parkirao nasred istorijskog trga u Firenci

Američki turisti su poznati po svojoj lošoj reputaciji, koja je neretko potpuno opravdana...

Jedan slučaj koji potvrđuje pravilo dogodio se u Italiji, na Piazza della Signoria u Firenci, kada je američki turista odlučio da bi ova istorijska lokacija predstavljala savršeno parking mesto.

Ovaj trg datira iz 1330. godine i okružen je istorijskim zgradama kao što je Palazzo Vecchio. Ove znamenitosti, zajedno sa kopijom Mikelanđelovog Davida, postavili su ga na mapu kao popularnu turističku destinaciju, a kako se čini, ovaj Amerikanac nije mogao da dočeka da je vidi.

U saopštenju za javnost, grad Firenca izjavljuje da je turista vozio Via dei Gondi ulicom na besmislen način i zatim se parkirao na trgu 20. marta oko 13:15 popodne. Nema potrebe navoditi da su policajci odmah intervenisali i otkrili da dozvola četrdesetrogodišnjeg vozača ne podleže internacionalnim konvencijama, zaključujući da on zapravo nema međunarodnu dozvolu. U suštini, deluje kao da je on smatrao da je njegova vozačka dozvola iz SAD internacionalno validna.

Iako nije u potpunosti jasno zbog čega je ovaj čovek vozio Ferrari 488 Spider model sa švajcarskim tablicama, niti kako je uopšte došao do njih, on je dobio kaznu za parkiranje u pešačkoj zoni, vožnju pogrešnim smerom i ne posedovanje dozvole za vožnju u Italiji. Prema svim ovim tačkama, njegova kazna je iznosila 470 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group