SERVISNA AKCIJA ZA HONDA AUTOMOBILE

Honda kreće sa velikom tradicionalnom postprodajnom akcijom u toku koje će vlasnici vozila moći da obave zimsku proveru svog automobila za 969 dinara, ali i da ostvare brojne dodatne popuste na originalne rezervne delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim Honda servisima. Novina u ponudi su popusti za originalne rezervne delove i usluge od 10–30% u zavisnosti od starosti vozila, kao nagrada za lojalnost.

U toku zimske akcije koja će trajati do 28.02.2013. godine vlasnici Honda vozila će imati priliku da urade zimsku proveru svih vitalnih tačaka na svom automobilu u ovlašćenim servisima, po najvišim standardima japanskog proizvođača,  po ceni od 969 dinara. Akcija obuhvata i popust od 15% na originalne rezervne delove koji su najtraženiji u zimskom periodu i njihovu ugradnju.

U toku zimske akcije važiće i specijalna ponuda za komplet 4 aluminijumske felne 16” sa zimskim gumama po ceni od 69.000 dinara, kao i popust 20% na Pro Honda set za održavanje automobila.

Istraživanja su pokazala da je daleko isplativije održavati vozilo u ovlašćenom servisu i da je to jedini garant trajnosti i pouzdanosti vozila. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group