Zagarantovani luskuz: JRL najavljuje petogodišnju garanciju na sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery

Petogodišnja garancija proizvođača za sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery stupiće na snagu 1. septembra 2023. Ova inicijativa će klijentima pružiti dodatno samopouzdanje i smirenost pri izboru vozila jedne od luksuznih marki JLR.

Nova garancija odnosi se na sve modele u celoj Evropi i produžava postojeću trogodišnju garanciju za pružanje zaštite na do pet godina ili 150.000 kilometara – već prema tome šta nastupi ranije.

Kao rezultat, klijenti će biti sveobuhvatno zaštićeni garancijom i nastaviti da uživaju u najvišem nivou kvaliteta usluge duže nego ikada.

Uz to, klijenti Range Rovera, Defendera i Discoverya takođe će uživati i u povezivosti uz InControl Remote tokom pet godina ili 150.000 kilometara, što pruža dodatnu pogodnost i organizuje pomoć u slučaju hitnog slučaja – u skladu sa iskustvom moderne luksuzne marke koje JLR želi da pruži.

Trogodišnje garancije su standard u automobilskoj industriji, stoga uvođenje petogodišnje polise obezbeđuje da Range Rover, Defender i Discovery učine korak dalje za svoje klijente. Svi modeli svake od marki biće pokriveni novom petogodišnjom garancijom, uključujući i blage i plug-in električne hibride, od 1. septembra 2023.

Nove garancije znače da će klijenti u celoj kući brendova JLR uživati isti nivo zaštite, budući da modeli Jaguar koriste pogodnosti petogodišnje garancije od 1. jula 2022.

Proširenje postojeće garancije ima cilj da poboljša iskustvo usluga klijenata i vlasnika sa uslugama tokom perioda pokrića, istovremeno omogućavajući privatnim korisnicima i komercijalnim operaterima transparentan obračun troškova održavanja i poslovanja tokom dužeg perioda.

Nova petogodišnja garancija će poboljšati vlasničko iskustvo i obećava pozitivan uticaj na rezidualne vrednosti modela Range Rover, Defender i Discovery. To će, zauzvrat, povećati vrednost korišćenog vozila na tržištu. Dugoročno, veće rezidualne vrednosti smanjuju vlasničke troškove jer podstiču konkurentnije uslove lizinga i finansiranja.

Povećani pristup povezivosti uz InControl Remote takođe će biti dostupan od 1. septembra za sve novoregistrovane modele. Korisnicima omogućava laku i intuitivnu interakciju sa njihovim vozilom, čak i na velikim razdaljinama. Ova aplikacija za smart telefon može biti korišćena za proveru nivoa preostalog goriva i stanja napunjenosti, kao i za proveru da li su vrata i prozori zatvoreni ili otvoreni. InControl Remote takođe optimizuje pomoć na drumu i automatski šalje hitan poziv ako je to potrebno.

Nova petogodišnja garancija JLR biće primenjena na svim evropskim tržištima od 1. septembra, čime će podići nivo kvaliteta usluge širom kontinenta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group