Uživajte u neponovljivom zvuku Pagani Hyuara R modela na Monci

Kompanija Pagani zadužena je za kreiranje najunikatnijih modela u industriji, dok je jedna od najspecijalnijih kreacija italijanskog virtuoza definitivno trkačka verzija Huayra hiperautomobila...

Nazvan Huayra R, ovaj autombil podiže urlike performansi svog blizanca na viši nivo, a zahvaljujući novom snimku kompanije možemo uživati u lepoti i zvuku ovog neverovatnog modela tokom iskaljivanja njegovog besa na trkačkoj stazi.

Zvuk koji ova mašina proizvodi potpuno je unikatan i može donekle biti upoređen jedino sa Formula 1 bolidom iz devedesetih. Urlanje ove mašine savršeno je harmonizovano sa karakterističnom pesmom menjača ravnih zupčanika, donoseći svaku promenu brzine u pratnji oštrog praska pre nego što sve krene ispočetka. U kombinaciji sa nižim notama i povremenim režanjem nakon puštanja gasa dobija se recept za mašinu sa najneverovatnijim zvukom na planeti u svakom smislu.

Za sve koji nisu upoznati sa ovim čudovištima na četiri točka, bitno je napomenuti da su za njihov predivni zvuk koji para nebo zaduženi V12 motori sa šest litara zapremine i stratosferskom crvenom linijom na 9.000 rpm, kreirani posebno u AMG pogonima za kompaniju Pagani, kako bi isporučili zadivljujućih 838 ks i 749 Nm obrtnog momenta.

Ne postoje tačne cifre ubrzanja do stotke iz mesta za ove automobile, jednostavno zbog toga što vremena kruga na trkačkoj stazi predstavljaju njihov glavni fokus. Pagani Huayra R bez ikakve sumnje završava svoje krugove neverovatnom brzinom, dok u poslednjoj akciji ovih modela na legendarnoj Monci možete uživati i sami na snimku koji vas čeka ispod.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group