Ukradeni Rolls-Royce pronađen uz pomoć dojave putem Instagram platfome

Milioner iz Floride, koji je unajmio avion da mu pomogne u potrazi za ukradenim ljubičastim Rolls Royce modelom, ponovno je ujedinjen sa svojim automobilom zahvaljujući dojavi na Instagramu…

Vlasnik limitiranog Rolls Royce modela morao je koristiti vazdušni baner da bi ponudio nagradu za informaciju nakon što je retki egzotični automobil ukraden u Severnom Majamiju, na Floridi. Bob Benjo, predsednik kompanije Aerial Banners, našao se u očajničkoj potrazi za svojim ljubičastim Rolls-Royce Wraith modelom, koji je kupio kao poklon za godišnjicu za svoju suprugu.

Ograničeni model Rolls-Royce Wraith iz 2016. godine je jedan od šest proizvedenih od strane britanskog proizvođača luksuznih automobila u toj boji i veruje se da vredi 200.000 dolara. Govoreći o krađi, Benjo je rekao: "Moja supruga je zaslužila taj automobil. Bio je to poklon za godišnjicu. Celog života sam se mučio da bih stekao stvari koje imam, samo da bi neko došao i ukrao ih? Voleo bih da sam bio kod kuće kada su došli."

Pljačka je zabeležena na snimcima nadzora, koji pokazuju dve osobe u belim majicama koje izlaze iz srebrnog sedana Mercedes-Benz i trče do Benjove prilazne staze. Ušli su u garažu razbijajući leva vrata i ukrali ključeve od Rolls-Royce modela koji su visili na zidu, prema vlasniku. Lopovi su zatim pobegli sa ultra retkim luksuznim automobilom pre nego što je iko mogao primetiti šta se dogodilo.

Milioner iz Majamija takođe veruje da su počinioci verovatno pratili njegovu suprugu i njihovu decu kući u četvrtak pre nego što su im ukrali automobil. "To je povreda privatnosti", rekao je. "Moja deca i moja supruga bili su odmah iza tog ulaza. Ovo je kao provala u stan. Hvala Bogu da niko nije ušao unutra."

U očajničkom pokušaju da pronađe svog ukradeni Rolls-Royce, Benjo je unajmio pilota Roba Maverika Ramireza da leti iznad Južne Floride sa znakom na kojem je pisalo: "Ukraden ljubičasti Rolls-Royce - nagrada." Na znaku je takođe bio i njegov broj telefona, sa napomenom da će svako ko ima informacije biti nagrađen sa 5.000 dolara.

On takođe veruje da su lopovi bili zainteresovani za njegov Aston Martin koji je bio parkiran pored Rolls-Royce automobila. Međutim, samo su dve osobe ušle u Benjovu kuću, što znači da je jedna vozila automobil za beg. Istražitelji sa mesta zločina takođe su prikupili snimke nadzora zajedno sa uzorcima DNK.

Srećom, ova priča ima lep kraj. Prema najnovijim vestima, Benjo se ponovno ujedinio sa svojim voljenim Rolls-Royce modelom nakon što je dobio dojavu na Instagramu. "Bila je to vruća informacija među ostalih 140 dojava koje su stigle", rekao je Benjo za WTVJ. "Ponuđen je za iznajmljivanje u chat grupi na Instagramu." Nema informacija da li su počinioci krađe automobila uhvaćeni ili ne, a ni ne znamo da li je osoba koja je pružila ključnu informaciju milioneru iz Majamija nagrađena.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group