Retki AMG GT za povlašćene odlazi na aukciju

Više slika

Više slika

Mercedes-AMG GT Black Series P One Edition model ponuđen je samo kupcima koji su poručili Formula 1 sistemom pokretan i One hiperautomobil, ali sada, svako ko želi jedan od ovih retkih automobila mora tragati po tržištu polovnjaka...

Kako je poznato, model GT Black Series P One Edition koji vidite u galeriji, predstavlja samo jedan od dvadeset i pet primeraka kreiranih za američko tržište, tako da umesto srebrne boje koja polako bledi i pretvara se u crnu na zadnjem delu, ovaj je finiširan u potpunosti metalik crnom nijansom, ali poseduje zvezdane motive širom eksterijera. Automobil je postavljen na aukcijsku listu putem Bring a Trailer kuće i poseduje svega 277 pređenih kilometara na satu i čist izveštaj sudara.

Oni koji su imali priliku da kupe P One Edition model, on ih je koštao dodatnih 57.000 evra preko startne cene standardnog AMG GT Black Series modela. Kao dodatak specijalnoj crno/srebrnoj kombinaciji boja, automobil poseduje akcente na pragovima i točkovima sa Pretronas tonovima. Točkovi mere devetnaest napred i dvadeset inča pozadi i stižu sa Michelin Pilot Sport Cup 2 R gumama, veličine 295/35 napred i 335/30 pozadi.

Unutar putničke kabine retkog P One Edition modela nalaze se sportska sedišta performansi, obložena crnom kožom i alkantarom, tirkiznim prugama i kontrastnim šavovima.

Po pitanju performansi, ne postoji ništa što razdvaja P One Edition od regularnog AMG GT Black Series modela. Kao takav, automobil ispod haube poseduje četvorolitarski V8 agregat duplog turbo punjenja, tjuniran kako bi stvarao 720 ks i 800 Nm obrtnog momenta. Ovaj motor svu snagu šalje na zadnju osovinu putem sedmostepenog menjača duplog kvačila i diferencijala ograničenog proklizavanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group