Prvi snimak neobičnog udesa Majkl B. Džordanovog Ferrari 812 superfast modela

Fotografije Ferrari 812 Superfast modela, Majkla B. Džordana, rasturenog svuda po ulici u Holivudu, postale su viralne ovog meseca, ali do sada niko nije znao razlog zbog koga je do ove nesreće došlo...

Novi snimak sa kontrolne table vozila u saobraćaju koji se pojavio, predstavlja nam sve što se dogodilo nekoliko sekundi pre nego što se 812 model zakucao u zadnji deo parkiranog Kia automobila, sa lokalnom policijom i osiguravajućim društvom popularnog glumca, koji će biti više nego zainteresovani da ga podrobnije prouče.

Novi video podeljen je od strane jednog korisnika Instagram platforme i smešta nas iza plavog 812 modela, tokom njegovog putovanja Sanset bulevarom i u paralelnoj vožnji sa drugim Ferrari modelom, koji deluje kao crveni 488. Možemo videti da je mračno napolju i da je put na slavnom bulevaru prilično zauzetog saobraćaja, sa parkiranim modelima odmah do Džordanovih, uz stabilan tok vozila koji se kreće ka dva egzotična automobila iz suprotne trake.

Praktično je nemoguće tvrditi da li su dva Ferrari modela želela da se trkaju, posebno zbog toga što snimak ne poseduje zvuk, ali zapravo i ne deluje da su teško nagazili, uprkos tome što se očigledno kreću značajno brže čim je u deliću sekunde zadnji deo 812 modela uspeo da bude uznemiren nečim na putu.

Možda je plavi Ferrari promenio brzinu u trenutku kada je njegova debela zadnja guma udarila u neku neravninu ili naletela na iscurelo ulje. To je jednostavno nemoguće znati, ali je jasno da je automobil brzo izgubio pravac, nakratko zaneo zadnjim krajem udesno i gotovo odmah poskočio ulevo nakon što su se štopaljke oglasile.

Ovo nije bilo namerno proklizavanje i 812 je brzo ispravljen od strane svog vozača, ali u tom momentu je već bio izbačen na pola puta preko linije iza koje su pokraj puta bila parkirana vozila. Da se sve odigralo pet dužina vozila ranije, Džordan bi bio u mogućnosti da ispravi na vreme kako bi izbegao parkirani Kia automobil i sve bi bilo u redu, ali je umesto toga njemu ostao slupani Ferrari, zajedno sa brojnim pitanjima javnosti nakon što je ovaj snimak objavljen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group