Podvukao se Lamborghini Aventador modelom pod prikolicu šlepera

Više slika

Više slika

Jedan vozač Lamborghini Aventador modela imao je više sreće nego pameti izvlačeći se iz zastrašujućeg incidenta bez težih povreda...

Ovaj čovek uspeo je da se zakuca u zadnji deo prikolice osamnaestotočkaša i podvuče se kao strela pod njega, ali iako je na svu sreću iz svega izašao samo sa manjim povredama, situacija bi definitivno bila daleko gora da je šleper bio viši.

Fotografije ovog incidenta predstavljaju nam moćni italijanski superautomobil ispod zadnjeg dela prikolice i potpuno je očigledno da su zbog siline udara gume eksplodirale, tako da je Aventador legao donjim delom šasije na tlo, definitivno pomažući da se vozačeve ozlede svedu na minimum.

Državna policija Džordžije identifikovala je vozača Aventador modela, Spensera Hajda, starog trideset i šest godina, dodajući za Gordon Gazette publikaciju da se udes dogodio oko 12:32 po lokalnom vremenu i da se Lamborghini kretao istom trakom kao šleper brzinom većom od 161 km/h.

U međuvremenu, kako prenosi Road&Track, policija sumnja da se Hajd zakucao u prikolicu nakon što je izgubio kontrolu nad svojim Lamborghini modelom pri velikoj brzini. Kamion se kretao desnom trakom autoputa u vreme sudara, koji je rezultirao blokadom srednje i desne trake autoputa gotovo čitav sat tokom kog su ekipe radile na raščišćavanju.

Fotografije kreirane nakon incidenta otrkivaju intenzivna oštećenja na prednjem delu Aventador modela, sa prednjim točkovima koji su otkinuti sa njega. Tokom bliže inspekcije pod prikolicom, potpuno je evidentno da je krov takođe prilično ulubljen i da je hauba takođe pretrpela značajna oštećenja.

Na svu sreću, vozačeva vrata su i dalje mogla da se otvore, što je samo kompliment bezbednosnom timu kompanije Lamborghini i dobroj sreći vlasnika ovog modela. Doduše, da je automobil završio nešto više desno ispod prikolice, makaze vrata definitivno ne bi mogla da se otvore.

Na svu sreću, vožnja ovog čoveka nije dovela do težih posledica po njega, ali će mu defitnitivno služiti kao podsetnik na to koliko brzo i dramatično stvari mogu krenuti po zlu na putu kada je reč o moćnim mašinama, odnosno da se sa njima te treba ponašati kao magarac.

@egrullon12 #trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending ♬ original sound - Emmanuel Grullon

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group