Novi Tesla S Plaid vredan preko 100.000 dolara doslovno se raspada

Problemi sa kvalitetom izrade prema svemu sudeći nastavljaju da muče Tesla vozila, kao što je u moru žalbi jedan vlasnik ponovo potvrdio putem Reddit platforme...

Postavljen na r/Wellthatsucks Subreddit strani, narator tokom 38 sekundi video snimka ističe greške i pogrešno postavljene delove. Kratki video nastao je kako bi predstavio svetu probleme sa kvalitetom izrade potpuno novog Tesla Model S Plaid modela. Vlasnik ovog automobila tvrdi da ga je on koštao 140.000 dolara, dok na zvaničnom sajtu kompanije stoji da novi model Plaid košta 107.000 dolara, ali opcioni dodaci sa lakoćom mogu dodati desetine hiljada na baznu cenu automobila.

Bilo kako bilo, oprema i finiš ovog vozila koji vidimo na snimku definitivno nisu nešto što bi kupci trebalo da očekuju od vozila sa šest cifara. Narator kreće od gumenih segmenta oko rama vrata koji se ljušte sa unutrašnjih obloga, nastavljajući sa plastikama pored štop svetala koje ne stoje u ravni i spoljnim izolacijama prozora koje se odlepljuju od karoserije. Vlasnik tvrdi da njegov automobil izgleda kao da ga je dete sastavljalo tokom velikog odmora.

Najalarmantnije stanje je ipak na zadnjoj strani i poklopcu prtljažnika, koji se tokom otvaranja agresivno klati napred – nazad. U komentarima na ovaj post, drugi korisnici su podelili priče o svojim nažalost sličnim iskustvima, sa jednim koji tvdi da Model X njegovog prijatelja poseduje različite farove i drugim koji je napisao da Model Y njegovog prijatelja prokišnjava u enterijeru.

Vašno je navesti da sve ove tvrdnje nisu potvrđene i da je korisnik koji se potpisuje sa u/xpxf69 često kritički nastrojen prema Tesla modelima i izvršnom direktoru kompanije, Elonu Masku. Međutim, brojni problemi sa kvalitetom izrade Tesla modela dokumentovani su predano tokom godina, tako da smo bili svedoci svega, od otpadanja branika tokom kiše do guljenja materijala na volanima, tako da ovi korisnici nisu prvi koji primećuju ovakve stvari.

Iako je Mask prethodno izjavio da je spreman da žrtvuje profit radi proizvodnog volumena, deluje da će kompanija sada biti primorana da ubedi svet kako njeni modeli nisu žrtvovali kvalitet u svojoj poteri za brojkama.

$140k Tesla quality
by u/xpxf69 in Wellthatsucks

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group